Sadece kol ve karın çalışmak ne kadar doğru?

Merhaba dostlar, yaklaşık 10 gündür düzenli olarak evde egzersiz yapıyorum. Amacım kollarımı büyütmek ve six pack yapmak. haftada 5 gün şu şekilde antrenman yapıyorum.

youtube'dan bulduğum 5 dk de evde karın kası videosu
youtube'dan bulduğum 5 dk de evde biceps videosu
youtube'dan bulduğum 5 dk de evde triceps videosu
youtube'dan bulduğum 5 dk de evde damarlı ve güçlü bilek videosu

21 yaşındayım. boy 171, kilo 62. günde en az 3000 kalori alıyorum. bu program sadece 1,5 aylık. 1,5 ay sonra kendi memleketime gittiğimde düzenli olarak gym'e başlayacağım. sorum şu ki 1,5 ayda bu şekilde bir programla karın kaslarım ve kollarım gelişme gösterir mi? ne önerirsiniz?

Saglam bi antreman yaparsan kolların d gelisme olabilir kollar kolay grlişen kaslardıt

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaaani bunları yaparken kalori protein hesabı yapmanın çok doğru olacağını sanmıyorum. Bence 1.5 ay sonra tüm vücut gyme git öyle başla.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim 1.5 ayda kol kaslarında 1-2 santim artı olabilir ama eğer karın kası istiyosan onun için sağlam bir diyet, kardiyo ve sıkı bir karın kası çalışma programı lazım şuana kadar da 4 aydan kısa bir sürede karın kası yapan bir insan görmedim karın kası için yolun uzun yani sen daha spora başlayıp kilo alıcaksın sonra definasyona giriceksin anca o zaman karın kası çıkartırsın

Back
Yukarı