Sadece kol ve göğüs çalışmak doğrumu

Bende 2 dumble var spora başlamadan önce ısınma hareketleri yaparım sonradan 8 dk lık karın kası çalışması var onu uyguluyorum sonradan dumble ile kol ve göğüs çalışıyorum kardio olarakta koşu yapıyorum yanlız bende fazla kilo yok 73 kiloyum

Amacın Ne Peki? Sadece Spor Yapmak Mı? Vücut Yapmak Mı? Yoksa Göğüs Ve Kol Kaslarını Geliştirmek Mi?

O Zaman Öyle Devam Et. Hergün Çalışmadıktan Sonra Sorun Olmaz Kaslarını Dinlendiriyorsan Öyle Devam Et. Başarılar

Omzuna orantısız kolların, göğsüne orantısız sırtın olur. Kafana göre takılırsan pek de gelişme olmaz zaten.

S- Sadece bir bölge çalışsam olmaz mı?
C- Sadece bir bölge çalışarak büyütmek istediğiniz bölgeyi aslında daha yavaş ve riskli büyütmeye çalışacaksınız demektir.Zira vücut bir bütündür ve kas grupları birbirlerinin hareketlerini destekleyici durumdadırlar.Örneğin göğüslerinizi büyütmek istiyorsunuz ve bench press çalışıyorsunuz.Triceps, ön ve yan omuz, kanat, önkol gibi birçok kası geliştirmezseniz bench presste ilerleyemez ve göğüs için çok önemli bu hareketi yapamaz dolayısı ile göğüs kaslarınızı istediğiniz seviyeye getiremezsiniz.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

sadece tek bolge calısman dıger bolgelerı negatıf etkıler..ıyı sonuc alamazssın .butun vucudunu calıstır omuz bacak....vs dıger bolgelerne haksızlık etme evlatlık muamelesı yapma:)

Back
Yukarı