SADECE DUMBELL ILE ANTRENMAN PROGRAMIM!!

Herkese iyi günler. Yaklaşık 6-7 aylık bi çalışma tecrübem var. Yani artık hareketlerin mantığını ve temelini öğrendim. Okulum tatile girince ıstanbul a geri döndüm ve tekrar salon aramaya başladım. Ama doğru düzgün bi yer bulamadım, oturduğum bölgede mahalle arası tarzı bi salon yok ve lüks yerler aylık en az 150 liradan başlıyor. Yaz bitene kadar 3 ay gitmeye kalksam yol parasıyla birlikte 500 lira masraf oluyo. Ben de bunun yerine ayarlanabilir dumbell alıp sadece dumbell ile çalışmaya karar verdim. En azından başlangıç için bunu yapıp belki de daha sonra z bar falan da alırım. Aşağıya dumbell la yapacağım programı yazıyorum. Değerlendirirseniz iyi olur, eksiği fazlası var mı falan diye. Yorum bekliyorum teşekkürler..

A antrenmanı:

Goblet squat
Dumbell bench press
One arm dumbell row
Dumbell shoulder press
Hammer curl
Overhead triceps extansions
Calf raises single leg

B antrenmanı:

Dumbell pullover
Dumbell deadlift
Shrug
Lateral raise
Preacher curl
Dips
Calf raises

C antrenmanı:

Dumbell sumo squat
Flat dumbell fly
Dumbell squeeze press
Bent over dumbell row
Arnold press
Standing alternate curl
Dumbell kickback
Calf raises

dumbell bench press çok güzel hareket ama evde nasıl yapacaksın dirseklerin göğüsün altına inmesi gerekiyor ama bench sehpası olmadan bunu yapman mümkün değil.

dumbell bench press çok güzel hareket ama evde nasıl yapacaksın dirseklerin göğüsün altına inmesi gerekiyor ama bench sehpası olmadan bunu yapman mümkün değil.
Evet onu ben de düşündüm, başta bi şekilde geçici çözüm bulup idare edicem. Zaten daha sonrası için bi sehpa alma hayalim var, onun dışında program nasıl?

Back
Yukarı