setzkescher
Üye
Merhaba arkadaşlar sadece barfiks çekerek çalışmak istiyorum.Hergünmü çalışmalıyım kaçar set yapmalıyım.birde protein tozu alsam faydası olurmu.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sadece eller avuçlar önde normal tutuş barfiks üzerine çalışmıştım bir ara. 6 ay kadar süre ile çalıştım 22-23 adet çekebiliyordum.
Ancak kesinlikle hacim artışı beklentisi ile başlama başlayacaksan.
Hayır zaten kesinlikle hacim artışı beklentisi ile başlamıyorum.Seviyorum bu sporu.Peki 6 ay sonunda nasıl bir sonuçla karşılaştın ?
Barfiks zayıflatmaz.O kadar bench basarım omuz calısırım ama barfıks kadar yormuyor hıc bır sey ... 4 set 10 tekrar yaomaya calıs yada ne kadar yapabılıyorsan ama asla hergun calısma spora baslamadan once hergun barfıks cekıyordum bayagı zayıflatmıstı ....
Yazında ZAYIFLATMIŞTI yazdığı için öyle yazdım.Dinlenmesiz kim çalışıyormuşki overtraining yapmış.Barfiks zayıflatır demedim ama ben hergun cektıgım ıcın vucut dırencım dustu ve kılo vermıstım .... Bır haraketi sürekli aravermeden yaparsan o bolgedeki kası yakarsın buda kılo kaybı yasatır sana.. belkı tartı uzerınde etkısı olmaz ama en azsından guclenecegıne gucsuzlesırsın..