Sadece 2 gün

Striker

Üye
Arkadaşlar merhaba çncelikle derslerimden dolayı salona 2 gün uğrama fırsatım var bende o yüzden biceps ve triceps çalışmayı seçtimmmm dier günler de yurtta hergün şınav çekiyorum başka şansım yok maalesef... size sorum şu
bicepste barbell curl ( düz bar ile ) çalışıyorum 12-10-8-6
hummer curl 10x8x6
concentration curl 10x8x6
tricepste dar bench press 10x8x8x6
seated dumbbell triceps extensions 10x8x 6
Triceps Pushdowns 10x8x6
yapıyorum fakat bunu salı ve cuma yapıyorum size sorum bu iki bölgedeki 3 hareketi 4 harekete çıkarıyımmı yoksa 3iyimi çünkü sadece bu iki bölgeyi çalışıyorum biceps ve triceps hani dier göğüs tür omuz flan yapmıyorum bu kaslar orda devreye girmiyor yani oyüzden 4 e çıkarıyımmı hareketleri saygılar şmdiden weightlifterweightlifter

şuan durumum kötü deil yani 4 hareket çıkartırım ama hani ne blym çok ta yüklenip overtraining olmasın diye öyle yapıyorum 4 mü diyorsun yani

gogus ve kanat yapmani tavsiye eederim beraberinde omuz pazu ve triceps kaslarida ciddi calismak durumunda kalir zaten.

4e çıkar ama tam cevap verebilmek için vicudunu görmem lazım , direk cevap veririsem overtraining uğrayabilirsin vicudunu görmem gerek. dersen vicudum süper o zaman çıkar ama dediğim gibi hemen 4e atlama yavaş yavaş sabırlı sabırlı ilerle vicudunu görmeden bi cevap vermem kötü sonuclara yol açabilir.

Son düzenleme:
4e çıkar ama tam cevap verebilmek için vicudunu görmem lazım , direk cevap veririsem overtraining uğrayabilirsin vicudunu görmem gerek. dersen vicudum süper o zaman çıkar ama dediğim gibi hemen 4e atlama yavaş yavaş sabırlı sabırlı ilerle vicudunu görmeden bi cevap vermem kötü sonuclara yol açabilir.

1.jpg
kol bu pekte sıkamadım gerçiii yani durumum başlangış değil

Sadece biceps triceps calısmasıyla ne kadar ilerleyebileceğin belirsiz. Neden bu iki günde de bütün vücudunu calısmak yerine sadece kol calısıyorsun . Örneğin pazartesi- perşembe bütün vücudu calısarak gayet de güzel bir vücut yapabilirsi hatta 5 güne bölünmüş programlardan cok daha yararlı olacaktir

şu an için benim için en mantıklısı biceps-triceps çalışmak bide hergün şınav çekiyorum ders programım çok sorunlu en iyi yapablecğm bu dier türlüü heryerden çalışıp çok az birim gelişmek yerine tek bölge vurup en azından görüntü istiyorum

İşte öyle tek bölge calısayım da iyi olsunla olmuyor ne yazıkki . Tüm vücudunu calıstırırsan kollarından cok daha fazla verim alırsın ve bütün vücudumu calıstırıyorum diye her yerden az gelişim elde edeceğini sanıyorsan baştan sona yanılıyorsun .

ben spor geçmişim olan birisiyim, o iki bölgeyi çalışarak gelişim gördüm bicepte 3 tricepste 3 hareket yapsam bile tabi sen de haklısın dengeli yapmak lazım ama şuan benim istedğim bu ben sadece bu hareketi 4 mü yada 3 mü yapıyım diye sordum

bence dediğim gibi yapabilirsin. 3 ile devam et ilerleyen günlerde istediğin zaman 4e geçebilirsin. Ama hemende pat diye geçme biraz 3de devam et 4e geç !

Back
Yukarı