sadece şınavla bir program hazırlayarak göğüs ve sırt nasıl şekillendirilir?

evde sadece şınav çekerek (değişik pozisyonlarla) sırt ve göğüs şekillendirmek mümkünmüdür? Eğer mümkünse hangi pozisyonlarla ve kacarlı setlerle çalışılmalıdır? yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....

Kapı barfiksi alabilme durumunuz varsa onunla harikalar yaratabilirsiniz. Şınav Barfiks Squat ve mekik haraketleri.

Son düzenleme:
Yumruk üstü şınav sırt kaslarını daha çok etkiliyor asker şınavı yani kollar geniş göğüs kaslarına etki eder bunları uygulayabilirsin..

şınavı ayakların yukarıda olacak (farklı açılarda) şekilde çeşitlendirebilirsin.

El aralığı da şınavda farklı kas gruplarına vurgu yapar. Örneğin ellerin arası daraldıkça triceps (arka kol) etkilenir. Ellerin arası genişledikçe omuzlara vurgu yapar. (bench presste olduğu gibi...)

tekrar ve set sayılarını da sen kendine göre ayarlamalısın... şimdi sana 3 x 20 yap desek belki de yapamayabilirsin veya sana çok hafif gelebilir... kaslarda yanmayı hissedecek tekrarlarla çalışabilirsin. (ilk setlerde genellikle yanma olmaz, ya da en azından kası ilk sette o kadar fazla zorlamamak gerekir)

Dostum yapacağın hareketler ayaklar yukarda üst göğüs sınav--Normal şınav--ayalar yerde kollar yüksekte alt göğüs şınav--ilk yapman gereken bu hareketleri nizami olarak max kaç tekrar yapacağını belirle...ona göre programına yardımcı olalım..yok dersen saniye hesabıyla yapacağız yani 20 şınav değilde 20 saniye şınav gibi...

şınav konusunda ayaklar yüksekte ve kolları açıp yakıblaştırarak ve yumruuk şeklinde şınav çekeren farklı kas gruplarını çalıştırıyorum

ben 6 aydır kapı barfiksi kullanıyorum 20 ytl'ye aldığım bi alet, 100 kilo insanlar da barfiks çekmeye çalıştı sorun olmadı:) kapıya iyi sıkıştırırsan sorun olmaz bence. Bende inanılmaz sonuçlar yarattı çok memnunum..

bendede yaz tatılınde bır kapı barfıksı vardı vardı dıyorum cunku benı tasımadı ve tam ortadan evet yanlıs duymadınız tam ortadan kırıldı bu arada o ay kılom 110 du ve benı ancak 2 gun tasıyabıldı o yuzden eger kılosu agır bırı alıcaksa daha dıkkatlı olsun sakatlanabılır

bendede yaz tatılınde bır kapı barfıksı vardı vardı dıyorum cunku benı tasımadı ve tam ortadan evet yanlıs duymadınız tam ortadan kırıldı bu arada o ay kılom 110 du ve benı ancak 2 gun tasıyabıldı o yuzden eger kılosu agır bırı alıcaksa daha dıkkatlı olsun sakatlanabılır

Zaten genelde max 100 diye uyarıyorlar kapı barları için. siz alırken böyle bir uyarıda bulunmadıysalar tüketici haklarına başvur bence.

Zaten genelde max 100 diye uyarıyorlar kapı barları için. siz alırken böyle bir uyarıda bulunmadıysalar tüketici haklarına başvur bence.

onerınıcın tesekkurler ama zaten mıgrostan 11 lıraya almıstım ve buyuk ıhtımal bende kutuyu okumamıstım belkı okusam almazdım

dikkatli davranmak lazım demekki

11 lira olması cezbedici gelmiştir büyük ihtimalle )

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı