Sadece çok az diyet ile 7 ayda 7 kilo.

Ekmeği kestim şekeri azalattım yediklerime biraz dikkat ettim çok zorlanmadan yavaş yavaş 7 ayda 7 kilo verdim. Haftada 2 kere halısaha yaptım ve evde şınav barfiks gibi hareketler yaptım ama çokta düzenli olmadı. Diyeti ve sporu biraz daha arttırıp biraz daha zayıfladıktan sonra spora yazılmayı düşünüyorum.

7g99qv.jpg
Pk880Q.jpg

Çok iyi dostum, tabi nasıl çıktın ne yedin kaç gr karbonhidrat kaç gr protein kaç gr yağ bunlar çok önemli ama ayda 2.5 kilo almışsın gayet güzel tebrikler
Aralık 1de başladım 48dim nisan birde bıraktım 56ydım son bir ay bıraktım sınavlar nedenyle şimdi yeniden başladom 58 oldum tam olarak boyle elimden geldikçe hergın makarna yemeye çalıştım tavuk göğsü ton balığı alıp yiyorum kilomun iki katı kadar gram protein almaya calıştım

Aralık 1de başladım 48dim nisan birde bıraktım 56ydım son bir ay bıraktım sınavlar nedenyle şimdi yeniden başladom 58 oldum tam olarak boyle elimden geldikçe hergın makarna yemeye çalıştım tavuk göğsü ton balığı alıp yiyorum kilomun iki katı kadar gram protein almaya calıştım
Ağırlık filan çalışıyor musun ? Kiloları kas olarak almaya çalış yoksa ilerde yağ yakmak daha zor.

Back
Yukarı