Sade çalışma

Gokhan53

Üye
Merhabalar bodyde 2. ayım hiçbirşey kullanmadan protein tozuda içersinde devam etsem vucudum ne kadar gelişebilir çokta ağır çalışmasam nası olur acaba büyüklerim bunun cevabını verirse cok memnun olurum.

Buna cevap vermek için ilk önce mesajı anlamamız gerekiyor. Ne yazdığını çözemedim ben açıkçası

forumda arama yap..bak nekadar bilgiye ulaşacaksın..;)

anladığım kadarıyla antremana başlayalı 2 ay olmuş. ama artık suplementlere geçmek istiyor. kullanmasa da hala gelişmeye devam edebilirmiyim diyor herhalde arkadaşımız.

yeni başlayanlar bölümünü iyi bi okusaydın zaten ilk 6 ayda suplementlere gerek olmadığını anlardın. bu spor sadece suplement ve antremanla olcak diye bişey yok. antreman ve beslenme , eğer beslenme bir yerde yetersiz kalıyorsa suplementler destek olarak alınmalı. herşeyden önce sabır...

ilk olarak şunu belirtmek isterim.YEDİKLERİMİZ BİZİM EN İYİ İLAÇLARIMIZDIR .Supplement kullanılması gibi bir zorunluluk yoktur.Supplementler birer araçtır.Tabiki gelişime positiv etkisi vardır ama illada kullanılacak diye bir kuralda yoktur.Supplement kullanman için zaten erken bir dönemdesin.Bu dönemde gelişimin hızlı olur.Günlük kg başına 2gr protein ve kaliteli karbonidrat alımları yaparak iyi bir gelişme elde edilmesi gayet normaldir.Kahvaltıda yumurta beyazı,ana öğünlerdede kırmızı-beyaz etten kaliteli proteinleri alabilirsin.

Back
Yukarı