Arkadaşlar bir konum daha var ama cevap alamadım.( Six Pack İçin Yardım | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu )burda ayrıntılı şekilde sormak istiyorum.
Amacım yağ oranımı azaltarak six pack lerimi ortaya çıkarmak.
Sabahları statta HİİT kardiyo koşusu yapacağım yarım saat.
ilk sorum: koşuyu aç karnına yapacağım ama kalktığımda protein tozu veya amino asiti içeyim mi yoksa koşu bittikten sonra mı içeyim.ikiside olmaz derseniz bcaa da kullanabilirm kas yıkımını engellemesi için.
CLA kullanacağım. carnitine kullanmayı düşünmüyorum. kullan derseniz kullanırım ama kardiyo antremanlarım çok sık olacağı için para kaybı olarak görüyorum.
ikinci sorum: salon antremanından sonra da 20 dk eliptik bisiklet ve bel çevirme-mekik yapacağım. antremanın hemen sonunda mı proteini içip kardiyoya başlıyayım yoksa kardiyo bittikten sonra mı içeyim.
boy 1.91
kilo:89
vücut tipi ekto-mezo
resimlerim bir önceki konuda.
kullanacağım supp:
ON Whey(antremandan önce sonra)
ON Kreatin (ant önce sonra)
Gaspari aminomaxx 8000(öğünlerden önce )
Hardline glutapure(ant sonra yatmadan önce)
bcaa gerek olursa scitec xtend
Amacım yağ oranımı azaltarak six pack lerimi ortaya çıkarmak.
Sabahları statta HİİT kardiyo koşusu yapacağım yarım saat.
ilk sorum: koşuyu aç karnına yapacağım ama kalktığımda protein tozu veya amino asiti içeyim mi yoksa koşu bittikten sonra mı içeyim.ikiside olmaz derseniz bcaa da kullanabilirm kas yıkımını engellemesi için.
CLA kullanacağım. carnitine kullanmayı düşünmüyorum. kullan derseniz kullanırım ama kardiyo antremanlarım çok sık olacağı için para kaybı olarak görüyorum.
ikinci sorum: salon antremanından sonra da 20 dk eliptik bisiklet ve bel çevirme-mekik yapacağım. antremanın hemen sonunda mı proteini içip kardiyoya başlıyayım yoksa kardiyo bittikten sonra mı içeyim.
boy 1.91
kilo:89
vücut tipi ekto-mezo
resimlerim bir önceki konuda.
kullanacağım supp:
ON Whey(antremandan önce sonra)
ON Kreatin (ant önce sonra)
Gaspari aminomaxx 8000(öğünlerden önce )
Hardline glutapure(ant sonra yatmadan önce)
bcaa gerek olursa scitec xtend