Sabahları karnım çok aç uyanıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leecH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leecH

Üye
Akşam yemeğimi sağlam yerim, yatarkende bolca beyaz peynir yer ve uyurum. Genelde uykum 8-10saat sürüyor. Sabah bir uyanıyorum karnım bildiğiniz kazınıyor, böyle bir açlık olamaz yani:D Hemen mutfağa koşup ballı lor peynir hazırlıyıp mideye indiriyorum, kesmiyor yulaf ve müsli karşımını yiyorum.. Sonrada sabah kahvaltısına başlıyorum. Bu kadarı normal mi bilmiyorum ama kötü etkileri şunlar; yatakta çingen keyfi diye bişey kalmadı:D kalsa bile aklıma türlü türlü yiyecekleri getirmekten kendimi alamıyorum(genelde waffle oluyor:D).. Çok canımı sıkmaya başladı bu durum tavsiyeleriniz var ise merakla bekliyorum, teşekkürler:):)

• Like
Reactions: Azi
valla ben namaza kalkıp su içip tekrar yatmaya çalışınca hemen acıkıyorum ama su içmesem acıkmıyorum suyun etkısı olabılırmı

• Like
Dostum normalde bir insanın uyku seansı 7-8 saattir...Sen 8-10 saat uyuyormuşsun,biraz daha fazla uyusan açlıktan ölceksin :D Sonra haberlere konu olacaksın;Ölüm onu uykuda yakaladı...

Cidade de Deus
Değişik bir yaklaşım oldu ama bende çok su içerim(3-4lt) bilmiyorum etkisi olabilir mi. Gerçi yatmadan bi yarım saat önce içmemeye çalışırım, malum gece tuvalete gitmemek için:)

Azi
Yetmiyor ya yetmiyor:D Daha az uyusam gün içerisinde sol gözüm seyriyor, yani bünye hemen belli ediyor kendini:):)

• Like
Hypodenz
Laktoz duyarlılığı olduğu için süt içemiyorum. Ama yatarken lor değilde 200-300gr beyaz peynir yiyorum ona rağmen böyle:)

• Like
Yatmadan önce bol bol su içmeyi dene,hem yatakda keyif de yapamazsın...Zamandan kazanırsın...

yatmadan önce 1 bardak su iç kalp krızını yüzde bilmem kaç oranda azaltıyormuş:D

• Like
Yatmadan önce kuruyemiş tüketmeyi dene...

Azi
Tamamdir, kuruyemis listeye ekledi. Finduk uygun mudur? Aganigi naganigi:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:51 ----------

Suan ac karna uyanmanin yan etkilerinden birini yasiyorum ve sizlere waffleci akindan yaziyorum:(

• Like
zaten ara ogunde findik yiyorum, degisiklik olur yatmadan bir kac tane badem yemegi denicem bugun umarim ise yarar yaa..

• Like
yatmadan çnce bence peynır ye yada yogurt bence :)

sütte olabılır dun cok acıktım 1 bardak süt ıctım açlığımı kestı

• Like
leecH,
Aynı sorun bende de var. :)
Çok çeşitli gece öğünleri denedim bunun önüne geçebilmek için.
Kaşar peyniri, lor peyniri, süt, casein, yumurta akı ya da tamamı, yoğurt. :D
Hiç biri sabah kalktığımdaki o dayanılmaz açlığı gidermedi tam olarak.
Tıpkı senin gibi sabah kalkar kalkmaz mutfağa koşuyorum ve bir şeyler yiyorum. :)
Sanırım uyku sırasında kan şekerimizin düşmesinden dolayı bu sorunu yaşıyoruz uyanır uyanmaz canımızın tatlı bir şeyler istemesi de bunu doğrular nitelikte...
Denediğim yöntemlerden en etkili olanı yoğurtla caseini karışıtırıp yemek oldu gece yatmadan.
Yok ben caseine para veremem diyorsan ki bence de vermemelisin(çünkü ben pişman oldum.) sabah açlığı sorunumu en az casein kadar kesen bir diğer yöntem ise kaşar peyniri yemek oldu. ( Yaklaşık 100gr.)
Sanırım kaşar peyniri yağlı olduğu için geç sindiriliyor ve barındırdığı muazzam protein miktarı da vücudu uyku boyunca besliyor.
Sana tavsiyem light kaşar peynir al ( güvenilir bir markanınkini ya da eski kaşar. ) gece yatmadan 100 gr. ye. :D
Sorununu çözer umarım. Ayrıca uykuyu da 8 saate indirmeye çalış 10 saat çok fazla Azi'nin de dediği gibi. ;)
Saygılar...

Deneyiminizi paylaşmanız çok güzel, bademi aldım şimdi de hemen kaşar almaya gidiyorum yarın tok uyanmak istiyorum:lol:

• Like
Back
Yukarı