Sabah Koşusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Addo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Addo

Üye
Selamlar öncelikle düzenli koşmak istiyorum.amacım yağ yakimi ancak vücut geliştirmeyle de uğraşıyorum .Sorum şu sabahlari açken mi tokken mi kosmaliyim ?Aç kosarsam kaslarim zarar görür mü?Daha önceden konusu acildiysa affola

Yağ yakımı için en güzel saat ama vücut zaten harap olmuş gece boyunca yağ yakımı modunda vücut bomboş koşuyu önermem. Kaslarda yıkıma sebep olabilir. Deri incelticem yağ yakıcam diye emeğinize yazık olur. Normal kardiyoya devam edin derim vücut yağ oranınıza bağlı olarak haftalık düzeninize ekleyin ama sizin için eziyet değilse takın kulaklığınızı sabah çıkın 30-45dk yürüyün gelin kahvaltınızı yapın derim. Ama sırf kilo vericeğim diye sabah çıkıp koşmak pek mantıklı değil iyi forumlar.

Sabah aç karnına bi 30 dk koşabilirsiniz kas yıkmaz kendimde uyguluyorum faydasını görüyorum. Zaten internette youtube de araştırırsan faydalı olduğunu görürsün. Haftada da en fazla 2 kere uygulayın zaten ağırlık ant yaptıgınız ıcın yag yakıcaksınız. Koşuya gitmeden önce kahve veya nescafe ıcın ya da bir dilim kek yiyebilirsiniz banada antrenörlerim tavsiye ediyor.

Back
Yukarı