Sabah koşucuları neredesiniz ortaya cıkın :O

jemholie

Üye
Diyette olanlar sabah kosucuları , psycholar neredesiniz kendinizi cıkarın ortaya ? :)

Ben diyetteyim , koşuyu okulum olmadığında yani hafta sonları yapıyorum.Dershanedekileride kafaya aldım geliyorlar :D

haha 1 gün aradan sonra biri cıktı bi mutlu oldum :D dün yaptım pendik sahilde cok dinç oluyosun gerçektende yani disiplin psikolojisiyle zaten beyinde yağ yaktıgını düsünüyor komple eve döndügündede öğünlerinide cok temiz bi sekilde yiyosun gayet güzel yani

Bizim buralar koşuya çok uygun orman çamlık falan ortam iyide :) sabah çıkınca koşanları görüyorum herkes trafikte ferrari görmüş gibi bakıyo bnde koşmak istiyorum ama birileri bakıyo çok rahatsız ediyo beni

Valla bostancı sahilden caddebostana kadar koştum. Koşmak cidden iyi geliyor. Bir de amaç o değilde kızlarda bakıyor :D Hatta arkadaşla iki tane kızın yanından geçerken kızlardan şöyle bir şey söylem duydum: Ayy bizde koşsak dedi. Hatta teki şakasına koşar gibi yaptı. Ben de bekleriz dedim :D

Evet o cok oluyor genelde herkes garip bakıyor sabahın köründe delimi dürttü bakışı :O

Ormanlık oksıjenın bol olduu bır ortamda sabah yapılan kosunun zevkı ve faydası apayrı. Burda Izmır de eve yakın goztepe stadı var orda kosuyorum. Saatlere takılmıyorum ne zaman musaıtsem gıdıyorum. Cok zınde oluyorum..

Back
Yukarı