Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meraba sabah kalktığımda vücuduma bakyorum gerçekten fit ve daha kaslı görünüyor yemek yemeyine falan oyle ama sonra mesela kahvaltı yaptıktan sonra bı bakıyorum yağlı yıne Ne yapıcam aç mı kalıcam Neden boyle ?
Sorunun psikolojik olduğunun siz de farkındasınızdır herhalde.Yoksa böyle bir şey mümkün değil.
Kahvaltı günün en önemli öğünüdür.Sakın ola bunu atlamayın.
Söylicek kelime bulamıyorum
Ama doğru olan şudur sabah kaltığında belin daha incedir çünkü miğden boştur.
Kaslara gelicek olursak sabah saatlerinde daha sönüktür buda gayet normal tansiyon ve nabzın düşükür bütün gece kan birtek yerde birikmiştir ve kaslarındaki glikoz su miktarı azalmıstır fark edilecek seviyede olduğunu düşünmüyorum , ve vücut uyandıktan sonra kendine gelicektir.
Al Neri'e katılıyorum Kahvaltı günün en değerli öğünüdür.
kahvaltı gunun altın ogunudur gun boyunca metobolızmayı hızlı tutar.buda gun boyu yag yakımı..sahsen ben uyanır uyanmaz ılk hıssettıgım sey aclık aclık