sixteentons
Üye
Herkese iyi geceler, Ankara'da staj yapıyorum. Fabrika evimden çok uzak olduğu için sabah 6 gibi uyanıp servise koşturuyorum. Spora başladım 15 gün oldu yaklaşık olarak, 90.7 kilogramdan 88-89 arası bir kiloya düştüm. Boy 1.79. 80 kiloya kadar düşmek istiyorum. Sabah çok erken uyandığım için maalesef evde kahvaltı hazırlamaya vakit bulamıyorum. İki poğaça, tek şekerli bir bardak büyük çay ile kahvaltı yapıyorum. Göbek bölgem daha ve leğen kemiğimin üstü balon gibi; bayağı yağ var. Üst vücudum nispeten ince ancak bacaklarım çok kalın. Bu sebeplerden ötürü bugün gittiğim spor salonu antrenöründen özellikle bu bölgelerde ki kasları çalıştırmak için programa ek hareketler istedim. O da sen diyet yapıyor musun dedi. Bende hayır ama öyle çok yediğimi düşünmüyorum dedim, nasıl yiyosun anlat dedi, sabah kahvaltı mı bahsettim. Kızdı biraz sen böyle poğaça yersen ben sana ek olarak 100 mekik yazsam bile anca o poğaçayı eritirsin dedi. Gerçekten o bölgede ki yağlardan bıktım usandım, hele geçen final bütünleme döneminde 2 ay evde oturdum abur cuburlar cabası iyice balon oldu göbek, şimdi sizlerden tavsiyeler bekliyorum. Nasıl beslenmeliyim ?