Sabah aç karnına kardio yağ yakımı

yarın sabah aç karnına salonda yürümeye gidiceğim yağ yakımı için ancak kahve felan içmek istiyorum uyanmak için neskafe 2sibirarada içiyorum genelde veya elma sirkesi içipde gidebilirmiyim hangisi daha yararlı olur yaklaşık 35 40 dakika yürümeyi düşünüyorum[DOUBLEPOST=1491863316][/DOUBLEPOST]neskafede 9 gram karbonhidrat varmış vazgeçtim içmekten onun yerine ne içebilirim enerji vermesi için

Son düzenleme:
Elma sirkesi cok kotu tadi. Onun yerine Limonlu su ic . Ikisi de alkali sonucta yani ikiside faydali. Sade kahve icmen herzaman icin daha doğru kalori almak anlaminda. Limonlu suyu hersabah ic icebilirsen ardindan yesilcay ic .

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz yesilcay icerken ilac saatine yakin icme herhangi bir ictigin ilac varsa doktoruna danış

kahveyi tüketmenin alternatif yöntemleride var. başka birşeyin içine katarak ama aç karna gitmen gerekiyorsa biraz sıkıntı olabilir. antreman öncesi sütün içine 1 kaşık kahve tarçın vs ekleyip güzel bir içecek çıkabiliyor mesela

kahveyi tüketmenin alternatif yöntemleride var. başka birşeyin içine katarak ama aç karna gitmen gerekiyorsa biraz sıkıntı olabilir. antreman öncesi sütün içine 1 kaşık kahve tarçın vs ekleyip güzel bir içecek çıkabiliyor mesela
Kessinlikle katiliyorum sut tozu sonucta kimyasal dogal degil

yeşilçay eskiden içiyodum faydasını görmedim organik olamdıgı için heralde kahveye başladım
Zayiflamak irilesmek o bu su... Bu tip hedeflerin hic biri tek basina olmaz bu tur hedeflerde hersey bir kombindir. Uyku su duzgun beslemmek (en onemli ve etkilisi) spor stress bunlar hepsi bir butundur. Yani yesil cay ictim etki etmedi gibi bir durum olamaz o tek basina zaten etki etmez araba ic sistemi gibi hersey tam lastik yok lastik var motor yagi yok. O yuzden bunlarin hepsini bir burun plaral düşünmen gerekiyor kendi kanaatim

Zayiflamak irilesmek o bu su... Bu tip hedeflerin hic biri tek basina olmaz bu tur hedeflerde hersey bir kombindir. Uyku su duzgun beslemmek (en onemli ve etkilisi) spor stress bunlar hepsi bir butundur. Yani yesil cay ictim etki etmedi gibi bir durum olamaz o tek basina zaten etki etmez araba ic sistemi gibi hersey tam lastik yok lastik var motor yagi yok. O yuzden bunlarin hepsini bir burun plaral düşünmen gerekiyor kendi kanaatim

bliyorum diyetle birlikte uyguladım zaten yeşilçay pek enerji vermedi aksine midemi bulandırmıştı

Back
Yukarı