Merhabalar
2 Senedir Spor yapiyorum
Son 1 senedir Düzenli Olarak Sabah 7 de kalkıp 8 de spor yapiyorum.Bugüne kadar sadece whey protein ve aminoasit kullandım.Şimdi birkaç supplement daha aldım ve çok kısıtlı kullanım zaman oldugu için sizlere sormak istedim hangi supplementi ne zmaan kullanmalıyım.Forumlarda supplement kullanım zamanları yaziyor ,hepsini okudum fakat zaman dilimim çok kısa ve bu kadar suplementi bu zaman nasıl kullanabilirim bünyemi yormadan açıkcası yardıma ihtiyacım var.
Sporu Sabah Yapmamış Olsam Herşey Çok Güzel Hiçbir Sorun yok fakat aşağıdada saatleri yazdım,yardımcı olan arkadaşlar olursa sevinirim.
Suplementlerim;
İnkospor X Tremen Whey Protein
Universal Glutamine Powder
Dynamatize Bcaa Powder
Bsn Nox
Universal Amino 2700 Tablet
Kafamdaki Kullanım
Antreman Günleri
SABAH ; 07.00 Whey Protein ve 2,5 gr bcaa
07.30 Yeşil Elma 1 Ölçek Bsn Nox Su ile ( Zaman Kısa Oldugu İçin Sadece Elma Yiyebiliyorum spor öncesi)
08.00 -09.10 Arası Spor
09.15 Whey,2,5 gr Bcaa,2,5 Gr Glutamine Beraber su İle
09.40 6 Adet Universal Amino 1 adet portakal
23.00 2,5 gr Glutamine
Antreman Olmayan Günlerimdede Sadece Sabah Kalkınca Whey içiyorum o kadar
Sonrasında 10.40 da Kahvaltıyla başliyor öğünlerim.
2 Senedir Spor yapiyorum
Son 1 senedir Düzenli Olarak Sabah 7 de kalkıp 8 de spor yapiyorum.Bugüne kadar sadece whey protein ve aminoasit kullandım.Şimdi birkaç supplement daha aldım ve çok kısıtlı kullanım zaman oldugu için sizlere sormak istedim hangi supplementi ne zmaan kullanmalıyım.Forumlarda supplement kullanım zamanları yaziyor ,hepsini okudum fakat zaman dilimim çok kısa ve bu kadar suplementi bu zaman nasıl kullanabilirim bünyemi yormadan açıkcası yardıma ihtiyacım var.
Sporu Sabah Yapmamış Olsam Herşey Çok Güzel Hiçbir Sorun yok fakat aşağıdada saatleri yazdım,yardımcı olan arkadaşlar olursa sevinirim.
Suplementlerim;
İnkospor X Tremen Whey Protein
Universal Glutamine Powder
Dynamatize Bcaa Powder
Bsn Nox
Universal Amino 2700 Tablet
Kafamdaki Kullanım
Antreman Günleri
SABAH ; 07.00 Whey Protein ve 2,5 gr bcaa
07.30 Yeşil Elma 1 Ölçek Bsn Nox Su ile ( Zaman Kısa Oldugu İçin Sadece Elma Yiyebiliyorum spor öncesi)
08.00 -09.10 Arası Spor
09.15 Whey,2,5 gr Bcaa,2,5 Gr Glutamine Beraber su İle
09.40 6 Adet Universal Amino 1 adet portakal
23.00 2,5 gr Glutamine
Antreman Olmayan Günlerimdede Sadece Sabah Kalkınca Whey içiyorum o kadar
Sonrasında 10.40 da Kahvaltıyla başliyor öğünlerim.