Sa bakabilirmsiniz sorum olucak(acil)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamunalekyüm öncelikle
arkadaşlar ben yaz geldiginden dolayi azda olsa kaslari sikilaştirmak istiyorum.yani azda olsa belirginleşmesini istiyorum bunun icin program hazirladim kendime sizce bu işten anlayanlar bu programda eksiklerimi tamamlayabilirlermi amacim yani vucudu dinc tutmak hafifte olsa kaslarin belirginleşmesi
program:
Isinma hareketleri
her sabha 7-8 arasi 30dk yürüyüş15 dk tempolu kosu
5dk sağ kol 5 dk sol kol dumbell
5dk düz mekik 5dk capraz mekik hareketi(35 tane sonrasi 30 saniye dinleniş)
basima sopa alip sağ sol yapiyorum 10dk(adi ney bilmiyorum:)
tekrar 5dk mekik(35 taneden sorna 30 saniye dinlerek
yatarak bisiklet cevirrmişcesini ayaklari oynatiyorum 5dk belirle araliklarlaa
ve son olarak 15 tane şinav cekip kapatiyyorum

:not su an 1 hafta oldu başlayali sizce 1 ayda azda olsa sonuc alabilirmyim hic aksatmadan

not:boy 1.86 kilo 80

ve aleyküm selam arkadaşım aynı benimde istediğim senin gibi bende haftada beş gün çalışıyorum 2 gün dinleniyorum 4/20 mekik yapıyorum kol çalışıyorum 20 25 dakika koşu yapıyorum hafif karın var onu yok etmek için tam istediğim tarz sormuşsun soruyu :)

ve aleyküm selam arkadaşım aynı benimde istediğim senin gibi bende haftada beş gün çalışıyorum 2 gün dinleniyorum 4/20 mekik yapıyorum kol çalışıyorum 20 25 dakika koşu yapıyorum hafif karın var onu yok etmek için tam istediğim tarz sormuşsun soruyu :)

:dya bnde göbek aşiir derece yokDa karindaki ten Kalin bnde onu incltme amacindayim işte yağ tabakasimi noluo briaz onun icin cabaliyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı