Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
forumda gördüğüm kadarı ile herzaman normal dövüşlerde avantajlı olan ve vücudu da taştan sert olanlar kick boks yapıyor ve bu nasıl oluyor? çok merak ediyorum ve bunun yay ile alakası varmıdır? ben hep darbe yiyen vücudun bağışıklık kazanması diye düşündüm ama ne kadar doğru bilemiyorum
Sert oluyor çünkü hep yumruk tekme atıyoruz bi yere ata ata eller ayaklar artık iyice alışıyor ve sertleşmeye başlıyor kendimden biliyorum kicboxcuyum ve sertleşme söz konusu darbe yemek alışınca dayanıklı oluyor insan.
Kick boksta kırmızı kas çalıştırıyoruzda ondan bende kick boks yaptım vücut darbelere alışınca kim vursa acıtmıyor nerdeyse okulda arkadaşlarım falan sert darbeler atıyorlar kick boksa gitmediğim güne oranla nerdeyse hiç acıtmıyor.Hani yumruk şeklinde sert zeminde şınav çekerizde kemiklerde çatlaklar oluşup düzelir ve daha dayanıklı bir biçime geliyor ya buda bunun gibi.Zaten kick boksta çok kırmızı kas çalıştırıyoruz buda bize fena bir dayanıklılık kazandırıyor.Kuvvetide body'de beyaz kas çalıştırarak tamamlıyoruz.
Kickboks dayanıklıklık kondisyon açısından geliştirmeye yönelik bi spor.İnsan diğer arkadaşlarımında dediği gibi darbe ala ala alışıyor.karşılıklı çalışarak da vurmaya alışıyor o yüzden sert oluyor
kickboxçılar çok kaslı insanlar. görsellik olarak olmak istediğim vücüt tipi onlarda var. kickboxçılar ağırlık çalışıyor mu ? bu konuda farklı görüşler duyuyorum çünkü. bazıları çalışıyor derken bazıları sadece kendi ağırlıklarıyla barfiks şınav dips..vb çalışıyor diyorlar.
tabikide çalışıyorlar......çalışmayan hiçbir spor dalı yok neredeyse....futboldan basketbola güreşe hepsinde ağırlık çalışması vardır.....BB bu yüzden temel spordur
bu sporları amator olarak yapan sporcular pek fazla agırlık çalışmazlar barfix şınav mekik çalışırlar genelde. ama profosyonel olarak yapanlar agırlık çalışır.agırlıkkla yaptıkları hareketlerin en başında bench press gelir ve bilindik temel hareketleri yaparlar ama agırlıkla yaptıkları spor body degildir. kas kütlesi inşa etmekten çok güçlenmek için yapılan çalışmalardır.
İlk önce sana şu meseleyi belirteyim boksörler kickboksculardan daha dayanıklıdır.İzlediğin ağır siklet boks maçlarındaki yumruklar bir kickbokscuya gelse yörüngesi değişir %90 boynu kırılır ; birinci sebep boksör kadar sert yumruk atamaz dolayısıyla güçlü bir yumruk yememiştirler ikinci sebep ise gardları çok zayıf + sürekli yarı açık pozisyondadır.En önemli savunma organı olan omuzlarını hiç kullanmazlar çünkü kickboks karate vs benzeri bir savunmaya dayalıdır.Ayrıca duruşları boksta ofsayt olarak anılan duruştur yani çok tehlikeli ; kafa dik duruyor boyun ortada omuzlar düşük... gel boynumu kır diyor zaten bu duruş sebebiyle kickboks maçlarında boyun kırılması sonucu ölümler yaşanmıştır.
kickboxçılar çok kaslı insanlar. görsellik olarak olmak istediğim vücüt tipi onlarda var. kickboxçılar ağırlık çalışıyor mu ? bu konuda farklı görüşler duyuyorum çünkü. bazıları çalışıyor derken bazıları sadece kendi ağırlıklarıyla barfiks şınav dips..vb çalışıyor diyorlar.
kickboxçular sadece ölü sezonda ağırlık çalışabilir o da vg kadar abartmayarak güçlenmek için sadece,turnuva zamanları vg çalışırsan esnekliğini kaybedebilir ve yavaşlayabilirsin.vücudumuzun sert olmasının sebeblerinden biriside çeşitli tekme varyasyonlarının karnı ve bacakları,yumruk varyasyonlarının göğüsü ve omuzları sıkılaştırmasından dolayı zaten şınav,mekik,ip atlamayı saymıyorum bile
Sert oluyor çünkü hep yumruk tekme atıyoruz bi yere ata ata eller ayaklar artık iyice alışıyor ve sertleşmeye başlıyor kendimden biliyorum kicboxcuyum ve sertleşme söz konusu darbe yemek alışınca dayanıklı oluyor insan.
forumda gördüğüm kadarı ile herzaman normal dövüşlerde avantajlı olan ve vücudu da taştan sert olanlar kick boks yapıyor ve bu nasıl oluyor? çok merak ediyorum ve bunun yay ile alakası varmıdır? ben hep darbe yiyen vücudun bağışıklık kazanması diye düşündüm ama ne kadar doğru bilemiyorum
Kick boksta Kardeşim boks ve Muay thai karışımı bilgiler mevcut taekwondo dan hareketler bile var zaten iyi bi kickboksçu olabilmen için o sporlardan birini iyi biliyor olman gerekiyor bide gerçek hayatta en çok kickboks uygulanmakta ben şahsen ilk muay thai öğrendim ondan sonra kickboksa gittim yoksa yavan gidersen okdr etkili olmaz[DOUBLEPOST=1429452441][/DOUBLEPOST]Şunu da söyleyeyim bro tüm dövüşlerin Anası KARATE 'dir