sağlıksız bir şekilde çok fazla kilo verdim

günde sadece 1 öğün yiyip bol suyla beraber 21 kilo (117>96) verdim sizce şuan body sporuna başlamalımıyım yoksa biraz dahamı kilovermem lazım

günde sadece 1 öğün yemen ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 96 kilo olan bi insanın ilk yapacağı iş body (ağırlık çalışma) olmamalı bence.

Siz kendinizi bitiriyorsunuz.Günde 1 öğün mü olur?Bilinçsiz beslenme , bilinçsiz spor insana sağlık problemleri getirir.Suyu zaten bol içiceksin ama 3litre-6litre aralığı ideal.Body sporuna ne kadar erken başlarsan o kadar fazla ilerlersin.Hem kilo verip , hem kas inşa edilemez diyen biri mi varda?Sizleri kandırıyor anlamış değilim.Yazıl bir salona , beslenme olayınıda en az 4 öğün yap.Vücut geliştirme yapmak istiyorsan enerji için beslenmeli , kasların gelişimi için protein almalısın.

O verdiğin kilolarla iyi bir görünüme sahip olamazsın, tek öğün beslenirsen eğer vücuttaki kas oranın epey düşecektir. En az 4 öğün beslenmelisin ve cardio yapmalısın. Proteini yüksek, karbonhidarı az yiyecekler yemeni tavsiye ediyorum.

Back
Yukarı