Merhaba arkadaşlar ben nerdeyse 1 aydır vicud geliştirme yapıyorum kollarım omuzlarımda ciddi artışlar var fakat benim sorunum yağ yakımı 92 doğumluyum 1.75 boyum var hala uzamakda fakat kilom 84 spora başladığımda bana verilen programda haftada 3 gün gitmem yazılıydı yani pazartesi-çarşamba-cuma önce 30 dk koşubandında yaklaşık 10 dk koşarak geçiriyorum normal tempoda koşuyorum 150 kaloriden fazla yaktığımı gösteriyor alet sonra 10 dk bisiklette geçiriyorum ve vicud çalışmaya başlıyorum 25 gündür düzenli programa uyduğum halde kilo kaybı yaşamadım sadece kas artışım oldu ben haftada 6 gün 40 - 50 dk kardio yapıp pazartesi - çarşamba - cuma günleri kas çalışmayı düşünüyorum fakat bu ağır bir tempo olabilir kilo vermek isterken vicuduma zarar vermek istemiyorum sizce hangisi en doğru seçimdir arkadaşlar ve abilerim eğer her gün kardio yapıp 20 dk koşu bandı 10 dk bisiklet 10 dk uzay bisikleti yaparak sağlıklı kilo verebilirmiyim tabi bu ağır kardioda beslenmemi nasıl yaparsam daha sağlıklı olur teşekkürler..