beyazıt duman
Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce sağ humerus kemiğim bilek güreşi sırasında kırıldı ve bu hale geldi https://www.hizliresim.com/pXQN0z
1.5 seneye yakın powerlifting ve vücut geliştirme ile ilgilendim 3 ayda yaklaşık 10 kilo verdim tekrar antremanlara dönmek istediğim bu zamanlarda kafamda bazı yanıt bulamadığım sorular var
platin takılan kol ile çalışırken nelere dikkat edilmeli
platin takılan kol takılmayana göre daha kırılganmıdır
ağır çalışabilecekmiyim
her zaman serbest ağırlık ile çalıştım buna devam edebilir miyim
bunlar sorularımın çoğunu kapsayan genel sorular lütfen bu konuda ki fikirlerinizi paylaşın inanın bana günlerdir bilgi edinmek için yüzlerce satır okuyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim umarım başkalarınada yardımcı olur bu başlık
1.5 seneye yakın powerlifting ve vücut geliştirme ile ilgilendim 3 ayda yaklaşık 10 kilo verdim tekrar antremanlara dönmek istediğim bu zamanlarda kafamda bazı yanıt bulamadığım sorular var
platin takılan kol ile çalışırken nelere dikkat edilmeli
platin takılan kol takılmayana göre daha kırılganmıdır
ağır çalışabilecekmiyim
her zaman serbest ağırlık ile çalıştım buna devam edebilir miyim
bunlar sorularımın çoğunu kapsayan genel sorular lütfen bu konuda ki fikirlerinizi paylaşın inanın bana günlerdir bilgi edinmek için yüzlerce satır okuyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim umarım başkalarınada yardımcı olur bu başlık