Sağ gögsüm sol gögsüme göre önde

nelasq

Üye
Spora başlayalı 2. ayım oldu ve bugün fark ettimki sağ gögsüm sol gögsüme göre önde gidiyor bi hocama sorduğumda düzeltmen çok uzun sürer demişti morelim bozuldu.Sizce ne yapmalıyım
 
aynen birader bende de aynısı var ama benim hocam her türlü sağ tarafındaki kaslar daha gelişmiş olur dedi. (sağlak olduğum için sanırım sende sağlaksın) vede zamanla geçeceğini söylemişdi ama yaptığın göğüs hareketlerinde 1-2 yada 3 tane daha fazla yapmanda fayda var ( sol göğsünü)
 
Benim de çok fazla belli olmasa da, üst göğüste bir simetri bozukluğu var. Göğüs hareketinde sol tarafını fazla tekrar yapman bir şeyi değiştirmez. Aynı tekrarları uygularsan sol tarafın sağına yetişecektir zaten. Sağ göğsünün de bir büyüme sınırı var çünkü.
 
Teşekkürler bugün hocama danıştım dedi spora bırakamdan yaparsan ilerde düzelir ama şimdi düzeltmeye kalksan çok rahat 1 yılı bulur dedi
 
Benimde sağ göğsüm biraz daha şişik ben vücut ağırlığıyla çalışıyorum ve solağım. Ben napıcam. Ben bi hocaya sormuştum çalıştıkca düzelir demişti.
 
Son düzenleme:
herkesin öyle kardeşim canını sıkma çalıştıkça o da şekle giricektir zamanla ve çok farkedilmez doğal bişey.Benimde öyle :D
 
Back
Yukarı