sağ arka kolumda ağrı oluyor

iki gün önce bench press hareketinin daha ilk tekrarlarındayken sağ arka kolumda kasılma gibi bişey hissettim. fakat fazla rahatsız edici olmadığından devam ettim. bugün kolumu gerdiğimde veya o bölgeyi sıktığımda ağrı oluşuyor. acaba bu normalmidir ? normal değilse sebebi nedir ?

Kas zorlanma sonucunda ağrıması normaldir

Eksik ısınmadan ve aşırı zorlamadan olabilir 1-2 güne geçmediyse yırtılmada olmuş olabilir.Benimde dün omuz çalışırken sağ omzumun trapeze doğru giden kısmı ağrıdı acıdı neyseki bugüne geçti.3-5 gündür geçmeyen bir ağrıysa doktora gitmelisin

iki gün önce bench press hareketinin daha ilk tekrarlarındayken sağ arka kolumda kasılma gibi bişey hissettim. fakat fazla rahatsız edici olmadığından devam ettim. bugün kolumu gerdiğimde veya o bölgeyi sıktığımda ağrı oluşuyor. acaba bu normalmidir ? normal değilse sebebi nedir ?

Eğer diğer antremanında o kolunu kullandığın hareketleri yapamıyorsan o kolunu dinlendirmelisin çok hafif ağırlıklarla çalışmalısın veya hiç çalıştırmamalısın bi süre o kolunu.Ama fazla ağrı hissetmiyorsan çalışırken,sorun yok devam et :)

Back
Yukarı