konadabokar
Üye
son zamanlarda dökülme şiddetlenmese normal mevsimden falan diyecektim ama artık dayanılmayacak bir hale geldi,acaba diyorum dökülmeye kullandığım supp.lar sebep oluyor olabilirmi?creatin,amino vs.
dayım yok anne tarafıda saçlı ama beyaz benim hala koyu yaş 30 son 2 aydır şiddetlendi stres diyeceğim oda yok peki saç dokulmelerine karşı bir ürün bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi?Ayaz dedi:supplementlerin bu tür bi yan etkisi daha görülmemistir.. tam aksine .. yüksek miktarda protein alimindan dolayi saclarinin daha saglikli, canli ve güclü olmasi bile gerekir.. ben de öyle oluyor.. uzamasi bile hizlaniyor.
sac dökülmesi anne tarafindan gelir.. saci dökülen dayin falan var mi ? genelde baba'dan geldigi söylenir ama yanlis bilgidir bu..
saygilar
mikroplu dedi:en sağlamı saç ektirme.ben öyle yaptım %100 sonuç.biraz pahalı ama değiyor
..Excursion dedi:Proscar diye bir ilaç varmış, prostat tedavisinde kullanılıyormuş ancak saç dökülmesine de etki ettiği söyleniyor. Acaba bir fikri olan varmı?
ms_uzun dedi:bence yılan suyu kullan kesin çözüm
Yılan yağı ile ilgili bir topic bulamadım,mecbur buradan sormak zorundayım; Nasıl bir yağ,katlanılabilir mi? Kokusu ağır mı? Kullanan yada bilen arkadaşlar varsa,cevap verirlerse sevinirim![]()