Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb Arkadaşlar Özel DUrumlardan Dolayı Spora Ara Vermiştim Ve 2 Aydır Tekrar Başladım Spora İlk Başladığım Dönemlerde Saçlarım Dökülmeye Başlamıştı Sporu Bıraktığım Ara Dökülme Durdu Ve Şimdi Tekrar Başladım Dökülmeler Gene Başladı Bu Durum Koca Bi Tesadüf Mü Yoksa Mantıklı Bi Açıklaması Var Mı?Ve Bi Sorum Olucak Ben Sadece Dökülmeyi Durdurmak İçin Çok DÜşük Miktarlarda Proscar Kullanırsam Bu Bana Jinekomasti Olarak Geri Döner mi? Bazı Arkadaşlar Kürlerine Proscar ıda Kattığı İçin Soruyorum.
Sporla bir ilgisi oldugunu sanmıyorum , ayrıca kafana gore ilaç kullanma çok kıl konular bunlar
Arkadasım finasterid falan alıyordu cocukda saçları kurtarım derken sertlesme sorunları basladı,yanı saclardan daha onemli mevzularda var
Kafama Göre Kullansam Şimdi Eczanede Olurdum 10gündür Bu İlacı Araştırıyorum Zararları ve Artıları Neler Diye Ayrıca Şuanda Sertleşmeye İhtiyacım Yok Evli Değilim İlaç Bırakıldıktan Sonra Etkisi Yok Oluyormuş.2 günde Bi 1 er Miligram Falan Alsamda Jinekomasti Oluşma İhtimali Nedir Bunu Bilmek İstiyorum. Enazından Bu Dökülmeyi Yavaşlatmak İstiyorum.
direk testesteron aklıma geldı daha oncede bu forumda yorumlarda okumustum fazla testesteron saç dokulmesıne neden olabılıyormuş buyrun videoyuda izleyin
spor yaparken testesteron oranımız arttıgı ıcın aklıma ılk bu geldı sızın yazdıklarınzıda doğrular nitelikte sanki.
tabi videodada söylediği gibi tek sebebi bu değil ama bir sebepte bu.
Evet Ya Aynen Alın Bölgemde Dökülüyor :S Tekrar Sormak İstiyorum 2 günde Bir 1 Mg Proscar Alırsam Genede Jinekomasti Tehlikesi Olur mu? O Kadar Doz Durdurmasa Bile Enazından Çok Az Bi Yan Etki İle Saç Dökülmesi Yavaşlar Mı?
Evet Ya Aynen Alın Bölgemde Dökülüyor :S Tekrar Sormak İstiyorum 2 günde Bir 1 Mg Proscar Alırsam Genede Jinekomasti Tehlikesi Olur mu? O Kadar Doz Durdurmasa Bile Enazından Çok Az Bi Yan Etki İle Saç Dökülmesi Yavaşlar Mı?