Saç şekilleri!

arkadşlar benim saçımın önü çok kötü.yani resimde saçın ön tarafı oval gibi benim o tarafta saç var ne yapmam lazım sizce _?

erkekkisasacfrmartuklun.jpg

yoksa sende saçını 3 e vurdurup ön tarafında üçgen işateri yapanlardanmısın ? Bizim arkadaşlar yapmıştı şimdi çook pişmanlar :D bi ara moda olmuştu :D Bende sizin kabile işaretinizmi lan bu diye dalga geçiyordum :)

ya saçın önü oval gibi derken ne demek istedin?! Kıvanç'ın saçı şakaklardan geriye doğru açılan cinsten widow peak dedikleri saç stili. Seninkisi sabri sarıoğlu saç şekli gibi mi, yani alnından bile saç mı çıkıyor gibi?!

Ovallik , saçın çıkacağı sınırlar genetiktir sonradan üçgen yaptırmak gibi saçma bir şey yok genetiğinizde nasilsa o şekilde gözükür .

Genetik bu durum, benim de kıvanç gibi widow peak tarzı oval saçlarım şakaklardan geriye doğru açılık... :) Değiştirmezsin bu durumu..!

Abi sabri'den Kıvanç'a böyle bir transformation dünyada eşi benzeri yok :D en kral türbeye gitsen 23423423 kurban kessen yine böyle bir degişim gerçekleşmez yapcak birsey yok sabret :)

saçını 3 numaraya vurabilirsin ve colin kazım gibi önlerini jiletle düzelttirirsen güzel duracağını zannediyorum tabi herkese yakışmaz bu saç modeli :)

Nedir sevgili uyeler bu ozentilik, hepimiz Kivanc kadar yakisikliyiz :) En kotu ihtimalle hepimizin farkli guzel yonleri var. Kendinize ozguveniniz ile hayattan tad almaniz dilegiyle.Taklit etmeyin, kendiniz olun, zaten basarili olacaksiniz.

Back
Yukarı