S beden bile olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar abiler yaşım 22 boyum 170 kilom 53
vucudum çok zayıf elbise almaya bile gidemiyorum utanıyorum insanların bakışında rahatsız oluyorum s beden bile vucuduma oturmuyor.Yaşımız 22 ama uzaktan yakındanda çocuk gibi gözüküyoruz.Annem babamda zayıf değilsin yok askerde alırsın yok evlenince alırsın yok abi yok ben şimdi almak istiyorum evde şınav mekik felan çalışıyorum ama katkısı yok heral kilo almakiçin herşeyi denedim yağlı yemek gibi gece yaklaşık 6 ay boyunca gece 12de yemek yiyip yattım yok 1 hafta evden dışarı çıkmadım ben yerimdeduran birisi değilim iştah şurubu içtim o zaman gerçektende hayvan gibi yiyorum ama göbek çıkıyor vucuduma dağılmıyor metabolizmam gerçektende çok hızlı fotoğrafları yüklüyorum pantolon bile olmuyor kemerle bağlıyorum geniş elbiselergiyiyorum bu saatten sonra body gitsem faydası olur mu...Önerileriniz neler abiler

Eklentiler

• 2013-04-28 12.19.41-1.jpg
    2013-04-28 12.19.41-1.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 313
  • 2013-04-28 12.21.04-1.jpg
    2013-04-28 12.21.04-1.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 312
Vücudun fotoğrafta yağsız gözüküyor body için büyük avantaj ben başla derim.
Baktın yine olmuyor gainer kullanırsın antremanla birlikte garanti hacimlenirsin.

tabiki faydası olur .183 boyla 60 kiloydum suam 84 kiloyum body sayesinde ilk iş salona kaydolmak olsun senin için

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : kilo alma

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı