öncelikle hatalı yere mi konu açtım bilmiyorm foruma daha bügün üye oldm yeni keşfettim biraz bişeyler öğrenmeye çaliştim ama bilmediğim bi sürü kavram ve terim var body felan hiç bilmiyorum bi kere belli bi salon veya spor geçmişim yok kısaca size sorularım olucak öncelikle kendimden bahsedim suan 17 yaşındayım 174 cm boyundayım 63 kiloyum bundan 8-9 ay önce 98 kiloydum 8-9 ayda 63 kiloya düştüm zayıflamak için baya çaba sarfettim özellikle yeme içme alışkanlıklarım baya değişti zaten babamla yaşiyorum bi bekar hayatı söz konusu daha önceleri sürekli tost hamburger felan yiyodm şuan sabah aksam 2 kase corn flakes yiyorm aralarda meyve felan buda sağlıklımı bilmiyorum ama bunun dışında bi yeme içme durumum yok ve arada mekik çekiyorm , 2 tane 5 kiloluk danbılım var onlarla çalişiyorm felan ama en fazla 15 dk sürüyo yani simdi size sormak istedigim seyler suanda dışardan bakılınca çok zayıf durumdayım ama işin aslında bel bölgelerimde çatlaklar göbegimde sarkmalar var göbegimde kalın deri tabakası çok kötü durumda tamamen bi yağ yığını gibi onun dışında bi problemim yok bu durumu nasıl düzeltebilrim acaba bunu ögrenmek istiyorm aci yoksa emek yok biliyorm herşeyi yapmaya hazırım zaten istedigim yağsız düz bi fiziğe sahip olmak burda gördügüm resimlerdeki felan gibi koca koca kaslarım olsun istemiyorum yani yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler ve bilmeden yaptıgım hatalar varsa affola