provokatriks
Üye
Ergenlik çağında bile sivilce çıkarmamış olan kuru ciltli biri olarak terim de asla ama asla kötü kokmazdı hatta terlemezdim bile. Ama spor ve protein ağırlıklı diyete başladığımdan beri çok terliyordum ve terim liseli erkeklerin soyunma odası gibi kokuyordu hatta babamın alay konusu oldu bu durum. Ayrıca sivilce problemlerim başlamış cildim yağlanmıştı. Duş alınsa bile yokolmayan koku sorununu deotak isimli ürünle %100 çözdüm artık hep bebek gibiyim herkese tavsiye ederim terlemeyi önlemiyor ama terin kokmasını kesinlikle önlüyor.
Sırtım içinse her duştan sonra yüzümüzde kullanılan tonikleri sürmeye başladım ve sivilcelerim kayboldu. Ayrıca antibakteriyel duş jellerini de kesinlikle tavsiye ederim.
Tek tek açılan konular altına yazmak istemedim. Bu şekilde herkes faydalanabilir. Ben böyle çözüm ürettim umarım size de çare olur söylediklerim.
Sırtım içinse her duştan sonra yüzümüzde kullanılan tonikleri sürmeye başladım ve sivilcelerim kayboldu. Ayrıca antibakteriyel duş jellerini de kesinlikle tavsiye ederim.
Tek tek açılan konular altına yazmak istemedim. Bu şekilde herkes faydalanabilir. Ben böyle çözüm ürettim umarım size de çare olur söylediklerim.