Sırt ve biceps ayni gün nasıl olur

Programımı degistirdim
2arujane.jpg
3 yazan bölüm sizce nasıl 2 çok rastlanan bir program zaten. 1. Günde göğüs ve bacak var

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten sırt çalışırken biseplerde ısınıyor mantıklı göğüslere trıpses girersin olur biter

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4 hareket sırt 2 hareket biseps girersen Antrman sonrası protein ve basit karboyu alırsan kas kaybı yaşayacağını sanmıyorum

Zaten ısınıyor 3 geçmemek lazım diye düşünüyorum cogu hareketlerde biseps çalışıyor küçük kas grubu olduğu için aZ tekrarla yormaya bakıyorum ben sana kalmış genede

sırt biceps gayette güzel olur her ne kadar sırt çalısırken önkol yorulduğu verim alınamaıyacağı lanse edilsede tabiki verim almak kişinin tamamen kendisi ve nasıl beslendiğiyle alakalıdır onun dısında önceden yorma sistemi örnek verilebilir bir nevi yani demek isteğim hali hazırda ısınmaıs ve yorulmus kas grubuna daha az hareket ile daha iyi gerilim uygulanabilir

sırt biceps gayette güzel olur her ne kadar sırt çalısırken önkol yorulduğu verim alınamaıyacağı lanse edilsede tabiki verim almak kişinin tamamen kendisi ve nasıl beslendiğiyle alakalıdır onun dısında önceden yorma sistemi örnek verilebilir bir nevi yani demek isteğim hali hazırda ısınmaıs ve yorulmus kas grubuna daha az hareket ile daha iyi gerilim uygulanabilir
Bu bahsettigin program su olabilir mi yoksa agir mi
hu4aja4y.jpg

3 yazan bölgeyi kast ediyorum

Sırt antrenmanında bicepse zaten yük biner bi daha üstüne ayrıyeten girmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum ama programında kafama takılan bi nokta var sırt gibi büyük bir kasa 4 hareket girerken biceps gibi küçük bir kasa 5 hareket giriyosun yanlış değilmi?

Sırt antrenmanında bicepse zaten yük biner bi daha üstüne ayrıyeten girmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum ama programında kafama takılan bi nokta var sırt gibi büyük bir kasa 4 hareket girerken biceps gibi küçük bir kasa 5 hareket giriyosun yanlış değilmi?
Sana zahmet kendi programında harman yaparak duzeltebilir misin

su an programim bu sekilde sirt biceps,gögüs triceps giriyorum ve haftada 2
p.tesi gögüs,omuz,triceps
sali:sirt,biceps trapez
carsamba:bacak
persembe offf
cuma p.tesinin ayni
c.tesi salinin ayni sadece 5 set squat ekleniyor antreman sonuna
pazar off
verim ewt aliyorum ama yorucu oluyor
büyük kas grubunun ardindan kücük kas grubu girdigim icin setleri uzun tutmuyorum misal
gögüs gününde omuz da calisiyorum fakat ön omuza neredeyse hic yüklenmiyorum cünki gögüste yeterince hirpalaniyor v.s v.s v.s v.s

Ha son olarak sen yapabildigi kadar agir yap antremanini kaslar senin düsündügün gibi öyle yandi bitti kül oldu olmaz:)

Back
Yukarı