Sırt için hareket kısıtlılığım duh

Salonumda

Pulldown machine
Cable rowing machine
20 kg a kadar dumbbell
seated rows machine

Salonumda sırt için bu aletler var ve hareket imkanım kısıtlı arkadaşlar yaptığım program şu yönde ve en geride gelen bölgem sırt v şeklini hala oluşturamadım.

Barfiks 3xmax
Close grip lat pulldown 10 8 6
Cable rowing 10 8 6
Dumbell rowing 10 8 6
Deadlift 4x10

genelde drop set yaparım son setlerde makinelerde sadece yardım edin lütfen

deadlifti kaç kg ile yapıyorsun?
bide ters şinavı öneririm şekillendrmede ve yakımda etkilidir(abartmadan yapılmalı)

Hareket imkanın kısıtlı değil, 1 barfiks barı, 1 adet normal bar ve dumbbell ile sırt antremanı rahat bir şekilde yapılır,

Barfiks
Barbell Row
Dar tutuş avuç içleri yüze bakacak şekilde barfiks
Dumbbell Row
Deadlift

Tutuşları değiştirerek aydan aya antremanı değiştirebilirsin, düz tutuş barbell row ile reverse barbell row arasında bile büyük fark var, yani hareket imkanı çok. Geniş tutarsın, dar tutarsın, ters tutarsın, v bar alıp hammer şeklinde tutarsın, halat alırsın halatla yaparsın ki v bar ve halat çoğu salonda var.

Dead lift 35 kg falan çok ağır yapmıyorum.Bara 10 10 takıyorum bazen 15 e çıkıyo salondakiler fazla yüksek yapma sakatlanırsın diyolar.Kaç kg yapmalıyım sizce ? Ya haklısın Rinkushichi ama yabancıların salonlarının videolarını inceleyince isyan edesim geliyo :D

Dead lift 35 kg falan çok ağır yapmıyorum.Bara 10 10 takıyorum bazen 15 e çıkıyo salondakiler fazla yüksek yapma sakatlanırsın diyolar.Kaç kg yapmalıyım sizce ? Ya haklısın Rinkushichi ama yabancıların salonlarının videolarını inceleyince isyan edesim geliyo :D

O konuda haklısın, adamlarda sırtı falan geçtim arka omuz için bile 10-15 tane alet var :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı