Merhabalar bazı konularda size danışmak istedim öncelikle 3-4 ay öncesine kadar yaklaşık 118 kiloydum yaptığım diyetle ve yürüyüşle şuanda 79-80 civarındayım bu durumdan gayet memnunum tabi ama dahası neden olmasın diye düşünüyorum bu yüzden fitnessa ve muay thai ye başladım haftanın yaklaşık 3-4 günü salona 2 günüde muaythai ye gidiyorum kilo verme konusunda bilgiliyim ama vücudu şekillendirmek konusunda cahilim açıkçası internetten ve salondan hocamdan öğrendiğim bikaç bişey var o kadar öncelikle size beslenme programımı anlatayım
sabah-3 yumurta /1 tabak yoğurt-yulaf-bal karıştırıyorum bunları bal 1-2 çatal civarı /süzme peynir
öğlen- spordan önce- az yağlı salçalı makarna yaklaşık 2-.3 tabak ortalama/ spordan sonra -tavuk göğsu ızgara 400-500 gram 2 tane köfte ara sıra bunun yanında bulgur pilavı da olabiliyor bide kefir içiyorum
arada 1 bardak nescafe yatmadan öncede 2-3 yumurta yiyorum
boyum 185 yaşımda 21
1-şimdi merak ettiğim bu tempoyla iyi bir vücuda sahip olmam ne kadar sürer daha açıkça söylemek gerekirse kas kütlem ne kadar sürede artar
2-bunlara koşuyu eklemelimiyim
3-makarna konusunda tereddütlerim var gerçekten pişirince kalorisi o kadar düşüyormu
4-protein tozu şu aşamada gereklimi gerekliyse ne zaman başlamalıyım (fitness da 2. haftadayım)
5-bide şu lif kaynağı yazan burçak- yulaflı tarzı bisküvileri tüketmek beni engellermi tüketeceksem hangi öğünlerde alayım
6-bide sıkılaşma olayı var buna yardımcı olan bildiğiniz besin veya egzersizler varsa çok iyi olur
7-beslenme konusunda başka öneriniz olursada güzel olur
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİRAZ UZUN OLDU AMA
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İYİ GÜNLER HERKESE
sabah-3 yumurta /1 tabak yoğurt-yulaf-bal karıştırıyorum bunları bal 1-2 çatal civarı /süzme peynir
öğlen- spordan önce- az yağlı salçalı makarna yaklaşık 2-.3 tabak ortalama/ spordan sonra -tavuk göğsu ızgara 400-500 gram 2 tane köfte ara sıra bunun yanında bulgur pilavı da olabiliyor bide kefir içiyorum
arada 1 bardak nescafe yatmadan öncede 2-3 yumurta yiyorum
boyum 185 yaşımda 21
1-şimdi merak ettiğim bu tempoyla iyi bir vücuda sahip olmam ne kadar sürer daha açıkça söylemek gerekirse kas kütlem ne kadar sürede artar
2-bunlara koşuyu eklemelimiyim
3-makarna konusunda tereddütlerim var gerçekten pişirince kalorisi o kadar düşüyormu
4-protein tozu şu aşamada gereklimi gerekliyse ne zaman başlamalıyım (fitness da 2. haftadayım)
5-bide şu lif kaynağı yazan burçak- yulaflı tarzı bisküvileri tüketmek beni engellermi tüketeceksem hangi öğünlerde alayım
6-bide sıkılaşma olayı var buna yardımcı olan bildiğiniz besin veya egzersizler varsa çok iyi olur
7-beslenme konusunda başka öneriniz olursada güzel olur
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİRAZ UZUN OLDU AMA