Sıkılaşma İçin Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aslında çok yeni sayılmam. Yaklaşık 7 ay gibi bir sürede fitness + diyet ile 35 kilo verdim arkadaşlar. Şuan boyum 172 cm ve 74 kiloyum. Buna rağmen aşırı derecede sarkma meydana geldi vücudumda özellikle kol ve göbekte. Hocam yüzmeye gitme dedi. Çok iştah açan ve çok yağ yaktıran bir spor dedi. Bu yüzden bıraktığım zaman yeme düzenim tekrar bozulacağı için kilo alırmışım. Şuan dumbell ağırlıklı body programı uyguluyorum. Sıkılaşma için sizce bundan sonra ne yapabilirim ? Sizce en iyi sıkılaşmayı nasıl sağlarım ?

Bir de sizce daha kilo vermem gerekir mi ?

Ben aslında çok yeni sayılmam. Yaklaşık 7 ay gibi bir sürede fitness + diyet ile 35 kilo verdim arkadaşlar. Şuan boyum 172 cm ve 74 kiloyum. Buna rağmen aşırı derecede sarkma meydana geldi vücudumda özellikle kol ve göbekte. Hocam yüzmeye gitme dedi. Çok iştah açan ve çok yağ yaktıran bir spor dedi. Bu yüzden bıraktığım zaman yeme düzenim tekrar bozulacağı için kilo alırmışım. Şuan dumbell ağırlıklı body programı uyguluyorum. Sıkılaşma için sizce bundan sonra ne yapabilirim ? Sizce en iyi sıkılaşmayı nasıl sağlarım ?

Bir de sizce daha kilo vermem gerekir mi ?

şimdi bi 68 se düşersen daha kilo vermen gerekmez zaten sarkma var diyosun buda senin daha kilo verecegin anlamına gelir hele 5-6 kilo ver sonra protein tozu vs ağır proteinli bi diyetle hocan sana güzel bi program hazırlar ağır kardiyo unutma her zaman için böyle amacına ulaşırsın

şimdi bi 68 se düşersen daha kilo vermen gerekmez zaten sarkma var diyosun buda senin daha kilo verecegin anlamına gelir hele 5-6 kilo ver sonra protein tozu vs ağır proteinli bi diyetle hocan sana güzel bi program hazırlar ağır kardiyo unutma her zaman için böyle amacına ulaşırsın

teşekkür ederim.

Ben yeni üye oldum ama bildiklerimi az da olsa paylaşıcağım..
Ben de 16 kilo verdim ve biraz da olsa sarkma da olmaya başladı..kısa boyluyum da...
Ben sizin programınız nedir bilmiyorum ama kas ağırlığınız yükseltmeniz lazım yanı boşluk kasla doldurmak lazım . Bir de diyetinizde protein yeterli miktarda protein olmalı . Ayrıca cildinize destek olarak vitamin alabilirsiniz ( mesela ben GNC'den HSN kullanıyorum ve mücize olmasa da çok yararlı ama vitamin E biotin B kompleksi içeren herhangi bir destek olur ) . Bir de bol su için .
Hayırlı zayıflamalar . Sağlıklı kalın .

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : sikilasma, sarkma

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı