Süt ve Nesquik

Yaşım 15 ve süt fazla sevmem ve yağlı bir vücuda sahibim. Spora başladım ve sütün yararını herkes çok iyi anlatıyor sizce Nesquikle süt karıştırıp içmelimiyim? Zararı var mıdır şeker oranı çok mu olur ? Bunların cevaplarını öğrenmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun

kimyasal sonuçta. onun yerine süte bal karıştırıp içmeyi dene olmuyorsa muz rendeleyip iç. Muzlu sütü sevmeyen yoktur :)

Hedeflerin varsa, bu spora gönül verdiysen içeceksin arkadaş :D Bende sevmem ama vücuduma faydası olan herşeyi tüketebilirim. Yarım yağlı sütler tüket.

Hedeflerin varsa, bu spora gönül verdiysen içeceksin arkadaş :D Bende sevmem ama vücuduma faydası olan herşeyi tüketebilirim. Yarım yağlı sütler tüket.
hedefım vardı kardesım ama ben yumurtayı seven bırı degıldım kokusundan nefret edıyorum ama 3 aydan sonra mıdem bulandı ve hıc yıyemedım o nasıl olacak bana anlatırmısın sabah kahvaltısında en onemlı sey yumurta

hedefım vardı kardesım ama ben yumurtayı seven bırı degıldım kokusundan nefret edıyorum ama 3 aydan sonra mıdem bulandı ve hıc yıyemedım o nasıl olacak bana anlatırmısın sabah kahvaltısında en onemlı sey yumurta
Omlet yapabilirsin. Üstüne sevdiğin baharatları ekleyebilirsin. Bunları zamanla senin türetmen lazım. Her sabah yumurta yemekte usandırır. Arada değişik alternatiflerde bulucaksın.

Yarim yagli cikolatali süt cok tavsiye edilen bir spor sonrasi besinidir. Spor sonrasi kaslardaki boşalan glikojen depolarini tekrar doldurmak icin kullanilir. Agir antremanlar sonrasi 2 kutu cikolatali sut iciyorum. Fakat amacim kilo vermek oldugu icin bunu 1 ya da hiç olarak cevirdim. 2 tane.kullandigim zamandada kilo kaybi yasadim ama istedigim kadar fazla olmadi.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Birazcık yağlı ve şekerli, ancak buna karşılık vitaminli'de. Tadı'da şahane! özellikle pastorize günlük süt ile birleşince tadı zirveye varıyor.

Ancak bütçeniz için sorun yaratmayacak ise, nesquik yerine Protein tozu öneririm.

Zamanında kilo verme döneminde, aksam 500ml süt ile bunun sıvı çikolata gibi olan versiyonunu karıştırıp içerdim. Tadı daha güzel olurdu ve muhtmelen daha'da yağlı. O zamanlar pek yağ kalori hesabı yapmıyordum ve benim için'de pek sorun olmadı.

Back
Yukarı