Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süt Vücutta Su Tutup, Deriyi Kalın Gösterip, Kasların ve Damarların Görünmesini mi Engelliyor?
valla dostum gunde 1 lıtre sut yatmadna yarım kılo yogurt 300 gram karbonhidrat alıyorum gün içinde saglıklı beslenırsen su tutmaz vucut damaarlarımı elle bıle tutuyorum o kadar belırgın o senın bunyene ve beslenmene baglı bence.
valla dostum gunde 1 lıtre sut yatmadna yarım kılo yogurt 300 gram karbonhidrat alıyorum gün içinde saglıklı beslenırsen su tutmaz vucut damaarlarımı elle bıle tutuyorum o kadar belırgın o senın bunyene ve beslenmene baglı bence.
Franquez sen ektomorfsun vucut yapin yuksek kalori almaya musait,belliki metabolizman cok hizli ve yag tutumu da minimum seviyede ondan bir bakima avantajlisin.
Her vucut bu sansa sahip degil ,sut ve sut urunleri definisyonu bozar ama yag orani cok dusuk vucutta bu kendini belli eder,yuksek miktarda yag orani varsa sut alinmasi alinmamasi birseyi degistirmez..