Süt Seçimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piyasada Tam yağlı(3.4gr) Yarım Yağlı(1.5) ve Extra light(0.1) gibi sit çeşitleri var ben genellikle yağlı süt yada yarım yağlı içiyorum ama aralarında büyük fark var. Hangisini kullanmak daha doğru olur.Protein tozu ile kullanırken hangisi seçilmeli.Bu arada 1 lt yağlı süt içince 34 gr yağ almış oluyoruz günde kaç gr yağ alınmalı.

Son düzenleme:
öncelikle ihtiyacına göre seçim yapman gerekir.Ben araştırmalarım sonunda süt yağının yağlanmaya sebep olmadığını gördüm.Eskiden yağsız içerdim ( yıllardır) artık yağlı içiyorum genellikle.sütteki yağ oranı arttıkça sindirim süresi uzar buna göre seçim yapmalısın.Whey ile yağsız süt kullanman daha mantıklıdır çünkü whey in amacı hızlı sindirimdir.

Ben yarım yağlı süt kullanıyorum.Light ürünlerin içinde dayanması için türlü türlü maddeler oluyor bazılarının yağlı sütlerden kalorileri daha yüksek oluyor.

Ben yarım yağlı süt kullanıyorum.Light ürünlerin içinde dayanması için türlü türlü maddeler oluyor bazılarının yağlı sütlerden kalorileri daha yüksek oluyor.

yağsız süte katkı maddesi koyulmaz ben üretimi hakkında detaylı bilgiye sahibim.tüm süt ürünleri üretilirken süt yağından ayrılır ve sonradan hangi oranda yağ isteniyorsa ona göre eklenir.bu ayrılma ve eklenme işlemleri ise tamamen fizikseldir herhangi bir katkı kullanılmaz.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s-t-kas-geli-tirmek-t53042.html?t=53042
Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı