Süt: Kas Geliştirmek İsteyenler İçin Faydalı Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kauss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi UHT sütü ben boşunamı içiyorum hergün 1 litre yarım yağlı içerim

Litresi 1,5 liraya aldigim mandra sutunun tadi harika! Koyu koyu, o kadar yogun ki. Gunluk sutler dahi yaninda halt etmis yahu. Cok guzel cidden. En azindan tat olarak oyle. Sozde 250 ml goturup birakacaktim, 1 litreye yakin ictim. Yatmadan 2-3 saat oncesinde icerim sanirim her gun artik. Gun icinde de icebilirim.

Litresi 1,5 liraya aldigim mandra sutunun tadi harika! Koyu koyu, o kadar yogun ki. Gunluk sutler dahi yaninda halt etmis yahu. Cok guzel cidden. En azindan tat olarak oyle. Sozde 250 ml goturup birakacaktim, 1 litreye yakin ictim. Yatmadan 2-3 saat oncesinde icerim sanirim her gun artik. Gun icinde de icebilirim.

Hergün ulaşabileceğin yerden rahatlıkla alıyorsan süper valla kıskandım.
Nalet olası sütcü haftada 1 kere gelio bizim buraya :)

Arada kefir olarak da dene , çok kolaay yapımı 1 tane kefir mayası bul komsularda varsa veya netten ,1 gün de mayalanıyor .

benim sıralamam .. Kefir > ayran > çiğ süt

Şimdi UHT sütü ben boşunamı içiyorum hergün 1 litre yarım yağlı içerim

evet , eldeki veriler bunu söylüyor.
Şuan okullarda bile UHT süt dağıtılıyor , işin kötüsü cocuklarda UHT sütler morfin etkisi yapıyormus cok garip enteresan mevzular sonu nereye gıdecek acaba bu işlerin.

illa içecem diyosanız en azndan pastorize olanını alın fiyat 2 katıdır , ama emin olun 500ml i UHT nin 1litresinden daha faydalılır :)

Hergün ulaşabileceğin yerden rahatlıkla alıyorsan süper valla kıskandım.
Nalet olası sütcü haftada 1 kere gelio bizim buraya :)

Arada kefir olarak da dene , çok kolaay yapımı 1 tane kefir mayası bul komsularda varsa veya netten ,1 gün de mayalanıyor .

benim sıralamam .. Kefir > ayran > çiğ süt

Salonun hemen capraz karsisinda mandra. :)

Zaten sut, yogurt falan hep oradan aliyordum, acik sut deneyeyim dedim ve tadi, yogunlugu mukemmeldi, sut ictigimi hissettim cidden.

Kefirin tadini sevemedim bi, aslinda boyle saman bi paganizm bi atalarin ruhu tinisi atmosferi var icecekte ama cok eksi be. Fiyati da yuksek zaten. Pek alip icmiyorum dolayisiyla. Gerci sen kendin yap diyorsun ama.

Back
Yukarı