sürekli tavuk döner yemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ibo66

Üye
arkadaşlar evde dambıl set var aynı zamanda sokak antrenmanı yapıyorum 10 yadır disiplinli bir şekilde yürütüyorum ama her antrenmandan sonra protein ihtiyacımı kendi tavuk döner dükkanımızdan karşılıyorum bazende tavuk şiş atıp öyle yiyorum sorum şu ki bu şekilde bir beslenme şeklinin herhangi bir zararı olurmu ve yeterince ihtiyacımı karşılamış olurmuyum yani sağlıklı olurmu yorumlarınızı bekliyorum

Tavuk iyidi de menu sadece bundan ibaret degil umarim ?
Sebze yesillik bunlar olsun.

hocam içine soğan domates marul falan atıyorum vücuduma tavuk eti girmeyen gün olmuyo kolestrol açısından bi sorun olurmu acaba
O kadar bilgim yok arastirabilirsin. Farkli yemek farkli vitamin farkli tat :)

Zararlidir. Tuzlu ve yaglidir
Kas yapacam derken goz cikarirsin

Benim gördüğüm kadarı ile. Tavuk döner pişmeden gördüm aralarında deri falanda atıyorlar. Yada en üstte. Birde tavuğu terbiye ederken tavuklar yağın içinde bekletiliyor. O yüzden yumuşak ve lezzetli oluyor. Eğer derisiz veYAĞIN İÇİNDE bekletilmezse yiyilebilir. Artı tuz var tabi.

Size önerebileceğim. Alın ufak mini fırın. Ya fırın poşetine. Yada ufak kapaklı borcamın içine atın 200-250 gram tavuğunuzu biber domates 2-3 adet mantar havuç kekik acı biber karabiber. Sosla hacı. At fırına 40-50 dakika sonra hazır. Hem dükkanda yerde kaplamaz. AFİYET OLSUN :)

bende donerciyim , yurtdisinda burdakilerin tadi tuzu yok ama yag var tabiki... haftada 1-2 kez tuketmekten birsey olmaz bence.
eyvallah hocam spor yapanlar için dönercilik çantada keklik gibi duruyo ama ölçüsünde tabi dediğiniz gibi :)[DOUBLEPOST=1485252437][/DOUBLEPOST]
Benim gördüğüm kadarı ile. Tavuk döner pişmeden gördüm aralarında deri falanda atıyorlar. Yada en üstte. Birde tavuğu terbiye ederken tavuklar yağın içinde bekletiliyor. O yüzden yumuşak ve lezzetli oluyor. Eğer derisiz veYAĞIN İÇİNDE bekletilmezse yiyilebilir. Artı tuz var tabi.

Size önerebileceğim. Alın ufak mini fırın. Ya fırın poşetine. Yada ufak kapaklı borcamın içine atın 200-250 gram tavuğunuzu biber domates 2-3 adet mantar havuç kekik acı biber karabiber. Sosla hacı. At fırına 40-50 dakika sonra hazır. Hem dükkanda yerde kaplamaz. AFİYET OLSUN :)
eyvallah şefim güzel fikir hemde farklı bi tat farklı vitamin mineraller hemde sağlıklı teşekkür ederim :)

Back
Yukarı