sürekli protein hesabı yapmaktan bıkanlar buraya :)

gameover

Üye
sürekli protein hesabı yapmaktan bıkan arkadaşlar var mı ?

kilo şu, alınması gereken miktar bu, aldığım miktar bu, of ya canım lahmacun çekti, yok işte olmaz proteini yeterli değil, ama canımız da istiyo bi yerde :D

sıkıldım yahu a32

var mı bu tarz psikomatik olaylara girenler :D

Şahsen, hiç takmıyorum.Yaklaşık olarak günlük almam gereken proteini kaba bir hesapla alıyorum.Üzerinede canım tatlı çekiyorsa tatlı,pasta çekiyorsa pasta, pizza çekiyorsa pizzamı yiyorum,evdeki yemekleri yiyorum.Gayet memnunum halimden.Bu sporu çok detaylara girerek yapıpta kendimi sıkmak istemem....

Bu konuda internette hesap yapma tabloları mutlaka mevcuttur fakat ben de boş kaldığım bir sırada excell de fazla ayrıntılı olmasa da boyle bir hesap tablosu oluşturup foruma koyabilirim.
Ayrıca FleXor'un vermiş olduğu linkte senin gibi sıkılmış olanlara çokça rastlayabilirsin :)

Eskiden grami gramina hesaplardim.sadece protein degil yagada bakardim.light ton baliginin icinde 0.24 yag var diye almadigim gunu hatirliyorum :D
Cok sükür bu takintilarimdan kurtuldum.bende kaba bir hesapla aliyorum proteinleri.ama canimin istedigi seyler karsisinda -tatli,pasta,tuzlu kurabiye vs- kendimi tutabiliyorum:)

Back
Yukarı