Süper set hayatımı kaydırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Svastika
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Svastika

Üye
Merhaba arkadaşlar.
15 günlük bir süper set programım var.
Normalde 40 kg bench press yapabiliyorum ama süper sette 20 kg ile zor yapıyorum. Diğer hareketlerde de böyle. Kiloyu düşürmeli miyim yoksa süper sete devam etmemeli miyim. Gerçekten ilk defa bu kadar zorlandım

Merhaba arkadaşlar.
15 günlük bir süper set programım var.
Normalde 40 kg bench press yapabiliyorum ama süper sette 20 kg ile zor yapıyorum. Diğer hareketlerde de böyle. Kiloyu düşürmeli miyim yoksa süper sete devam etmemeli miyim. Gerçekten ilk defa bu kadar zorlandım
bench ile hangi hareketi super set yapıyorsun o kadar düşmemesi lazım bence.

super set karşıt kas grupları ile yapılır.biceps triceps yada göğüs sırt yaparlar genelde.seninki super set değil.

Benimde bildiğim süper set karşıt kas grupları arasında olur.Ayrıca zorlanıyorsan yapmayabilirsin ???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoca bana süper set demişti
Yaptıgın örnek süper set olabilir kardeşim bunda bir aykırılık yok arkadaşlar dedigi gibide olur biceps triceps gögüs sırt çalışmaları hocan sana sanırım süper set programı yapmış olabilir böyle programlar vardır daha önce okuduklarıma göre bu tarz programlar güç artışı yağ oranını düşürmeye yönelik çalışmalar için ağırlık ve senin tükenme konusuna gelince bunu antreman programını yapan hocan ile görüş o en iyi şekilde yönlendirir seni ben sadece şunu söyleyim üzerine basarak sen 3-4 aylık bir sporcusun sanırım daha öncede karşılaştık bunda yanılmıyorsam süper set ağır gelicektir özelliklede takviye olarak suplementlerin yok ise çok yoran bir antremandır şimdi yapmanı tafsiye etmem

Süper set aynı kas grubuna da uygulanabilir, ama işte böyle yeterli verim alamayanlar için uygun değil.

Back
Yukarı