süper kahvaltı

Selam ekduncan,
Çoğu zaman hepsini kendim hazırlıyorum.Eskidende tavuk göğsü benim favorimdi o yüzden pek rahatsız olmuyorum.Mesela 800 gr tavuğu hafif ateşte suyla haşlıyorum 2 ye bölüp 2 gün yiyorum.Bulgurda aynı şekilde carte door kutusuna koyup üzerine kaynar su ekleyip kısırlık bulgur misali haşlıyorum.Sabahlarıda erkenden kalkıp 5yumurta beyazı+100gr lor+100gr yulaf bunları tüketiyorum.Sabah kahvaltısında omleti tercih edip bunuda mantar,biberle zenginleştirirsen inan seveceksin.100gr tavuk+100gr bulgurada 4'e bölüp gün içinde 1.5-2 şer saat arayla yiyorum.Ben bu düzenden çok memnunum yaparkende ciddi keyif alıyorum.:)
tşkler WolfSoN ;)
bu aralar o dediklerini yapmayı gerçekten de çok istiyorum fakat onları yapmak için sabah 5.30 gibi uyanmam lazım sanırım:o çünkü dediğim gibi 7 de uyanıp 7.15 de ayılan bir insanım:Do saatten sonra da yartım saat içinde bişiler atıştırıp,giyinip çıkıyorum:)umarım işten ayrıldıktan sonra bu dediklerini daha çok yapabilirim.çünkü uzun bir zamandır bu spora ara vermiştim şimdi yaklaşık 1 aydır düzenli olarak haftada 4 gün yapmayı deniyorum fakat beslenmeme daha çok özen göstermem gerektiğinin de farkındayımduhneyse umarım en kısa zmnda bunu düzene oturturumthums:
ilgine alakana tşkler
iyi forumlar
saygılar...thums:

Gercekten buradaki saglam kavalti yapan herkesi takdir ettim. Eger bulk yapiyorsaniz fistik ezmesi de cok guzel oluyor sicak tam bugday ekmeginin ustune. Cevizle de susleyin. Hem saglikli, hem lezzetli, hem de besin degeri yuksek

fakat fıstık çok yağlı değl mi?? sonradan aşırı yağlanma olmasın :)
E yagli tabi, onun icin bulk yaparken iyi oluyor dedim. Weight gainerlar cikmadan once insanlar ne yapiyordu? Findik, fistik kutularinin uzerinde iri yari yeniceri resimlerini bosuna koymuyorlar :)

arkadaşlar selam... sizlere sorum sabah idmanı ve sonrasındaki kahvaltı ile ilgili.

çalışan birisi olarak, sabah 7.15'de evden çıkmam
gerekiyor. bundan önce sabah kalkar kalkmaz 30 dakikalık bir idman (günün programına göre üst vücut veya bacak) ve akabinde sağlam bir kahvaltı ideal bir rutin midir yoksa tersine kas yıkımına veya idmandan hemen sonra kahvaltıdan dolayı yağ yapmaya mı sebep olur?

Yurtdışında hep duyarım, insanlar sabah kalkıp spor yapıyor ve ordan işe gidiyorlar diye... bu konudaki fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

boychild normalde idmanı öğleden sonra veya akşam üzeri yaparlar.vücut daha formda olur...ama sanırım senin sabah idmanı vg dışında fitness e yönelik bir şey...senin amacın irirleşmek mi yoksa fazla yağlardan kurtulmak mı?eğer sabah a mecburum diyorsan evet idman sonrası kahvaltı yapman sana uygun olur çünkü idman öncesi yapacağın kahvaltı enerjiye dönüşüp yanar...

amacım hacim arttırmak... ama korkum sabah idmanından hemen sonra kahvaltı edersem, bel bolgesinde yağ depolamak.

açıkçası da sıkıntım o, hacim yapmak için bol yiyorum ama göbek de yanında geliyor.

Back
Yukarı