süper bir protein kaynağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rockyyy

Üye
evet arkadaşlar hem ucuz hem sağlıklı hemde hazırlama zahmetinden kurtaracak protein deposu fıstık ezmesi (ALTTA RESMİ VAR) bu fıstık ezmesinin 100 gr mı 640 kalori ve 100 grında 25 gr protein var antrenmandan önce sonra ne zaman yerseniz yiyin fiyatıda yaklaşık 3,50 tl arasında ben bittikçe almaya çalışıyorum ve çok etkisini gördüm bu sene acayip oranda hızlı gelişim sağladım bilginize.

89bdb76162b447998a518dd.jpg

100 gramındaki yağ oranının çok fazla olduğunu düşünüyorum... yağ oranına değinmemişsiniz....

katılıyorum yağ ve şeker oranları bakımından sorun teşkil eder..Değerli bir protein kaynağı olabilir..güzelde enerji verir ancak sadece bununla kalmaz güzelde yağlı kilo alınır..

valla yağ oranını bilmiyorum ben kullandım süper etkili kilo aldım ama yağ hiç yok denecek kadar az düzenli spor yapanlarda hiç bir zararı olmaz yağın. koşmadan önce falan yerim 100 gr a yakın

aktardan sığır jelatini alıp jöle şeklinde yapıp yerdik eskiden tangla karıştırıp...şimdi protein tozu dolu ama onda ki tadı alamıyorum genede

"Spor yapanlarda yağın hiçbir zararı olmaz mantığı" yanlış. Ayrıca fıstık ezmesi çok ciddi oranda yağ içerir. Kilo almak isteyenler kullanabilir ancak yağsız kas kütlesini arttırma derdinde olanlar bence fazla yanaşmasınlar.

İnsanları bu tarz başlıklarla lütfen yanlış yönlendirmeyiniz!

Protein kaynaklarıının neler olduğu bellidir.

Fıstık ezmesi gibi bitkisel protein içeren besinlerin protein kaynağı olarak önerilmesi, hatta idman öncesi tüketilmesinin savunulması son derece yanlış.

Lütfen beslenme forumundaki sabit başlıkları inceleyerek beslenme konusunda biraz bilinçlenelim ve yeni üyeleri ve sporcuları yanlış yönlendirmemeye çalışalım.

Başlığı kilitliyorum.

Fıstık ezmesi hakkında bilgi almak isteyenler:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...3363.html?t=13363&highlight=f%FDst%FDk+ezmesi
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/f-st-k-ezmesi-t2606.html?t=2606&highlight=f%FDst%FDk+ezmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı