calismasa daha iyi olur. cünkü antremani birakip göz antremina baslarsiniz. neyseki bizimstüdyoda bayanlarin yaptigi antreman yeri ayri oluyor. Sadece 3 bayan serbest agirlik bölümünde antreman yapiyorlar. Bunlarin ikisi yarismalara hazirlaniyor. Ama hic iyi görünümleri yok. resimdeki bayan yine saglam.
keşke bizim salonda olsa diyecem. bir yandan kötü bir yandan iyi. iyi yanı gözümüz gönlümüz açılır, kötü yani azdırır bizi sonra gider testestoreni başka yerlerde harcarız
ben antreman yaptigimda yanimda kiz olursa antremani birakiyorum ki yanimda kimse olmuyor(arkadasim haric). Cünkü beyinle konsantre olmakda önemlidir. Vücut calisirken beyin ve gözler kizda ve fantaziler kurma pesinde. Bu durumda beden calisir ama beyin den onay ve destek almadigi icin gelismede büyük capta OLMAYABILIR.
Düzgün hoş bir hatun olursa şöyle seksi cinsinden o zamanda adam kaldıramadığı kilolarıda gurur meselesi yapıp kaldırıyor Haksızmıyım sizce En doğal ve yan etkisi hiç olmayan doping bol testesteron ohh .... 8)
Simdi sen hatunu göreceksin. Sonra kuvvetli bir erkek oldugunu göstermek icin agir kilolari takacaksin ve yirtina yirtina kaldirmaya calisacaksin. Bu arada tabiri caizse antremanin icine edeceksin. Eh sirf bu kiz olayi yüzünden programin dogru olmayacak. Yani kizlarin hic bir positif baglantisi yok. testosteron hormonu sert bir hormondur. Ve kisiyi agressiv ve sinirsel boyutta ileriye götürebilen bir hormondur. Ama yaninda bayan olursa vücut sakinlesir ve sinirsel faaliyet yavaslar. Erkegin yapisi bu sekildedir. Yani antreman esnasinda bu durum negatiftir.
Olsun PANZEHİR dediğin doğru olabilir ama ben şahsen güzel bir bayan partnerim olsun isterim.Şöyle hergün değişik değişik,herbiri birbirinden seksi. 8) Benim nickim SEHZADE isterim bol bol seksi hatun haremimde.
Arkadaşlar bir üstteki yazıyı yazdım ama pişman oldum.Ben biraz muhabbet olsun espiri mahiyetinde kaynak yapalım diye yazmıştım.Kesinlikle gerçek düşüncelerim böyle değildir;bir kere ahlaken :aynı salonda çalıştığınız bayanlar olabilir ama salon içinde herkez kardeşimizdir.Spor yapmaya gelmiş ona nasıl kötü niyetle bakabilirizki?Onlara değil yan gözle bakmak göz ucuyla bakmayı bile tasvip etmiyorum.
bizim salona su an gelen bi hatun yok gelenlerde 1 aydan fazla dayaniyo allahtan cunku ben istemiyorum gelmelerini ortamda kadin olunca insanlarin tavirlari bile daha bi dikkatli konusup davranıyorlar buda benim icin kötü çünük salona girerken insan karakterimi disarida birakiyorum.Ama seyhzade gibi de olamam yani kardesim falan olmaz bakarim,takilcak ortam oluesada takilirim.