Rusya'da Organ Mafyası Fabrikası!!!

N-aim

Üye
Bu kadar da insanlık dışı olunmazki ya :o :x

1mg9.png

2rs4.png

4du1.png

3ip4.png

6se1.png

5ch4.png

naim bunlar filmden alıntı falan olmasın? eğer değilse çok fenaymış ya :shock:

bukatto dedi:

Vallah dostum bana babam atmış mail olarak.Bende ilk başta emin olmak için araştırdım nette.Başka forumlardada tartışıyorlardı.film değil :shock:

N-aim dedi:
bukatto dedi:

Vallah dostum bana babam atmış mail olarak.Bende ilk başta emin olmak için araştırdım nette.Başka forumlardada tartışıyorlardı.film değil :shock:

Resimlerin alındığı www.goregasm.com sitesine bakıyorum şu an, pek iç açıcı bir site değil :?

sarc4stic dedi:
N-aim dedi:
bukatto dedi:

Resimlerin alındığı www.goregasm.com sitesine bakıyorum şu an, pek iç açıcı bir site değil :?
Ben çoktan baktım :D

bu ne yaw insanlar para icin neler yapacaklarini sasirdilar
ne kadar assagilik insan var bu dunyada :x :x :x :x

ufux dedi:
hotel filmine benziyor :(

Dediğin film Hostel mi? 1.5 aydır önümde duruyor Dvd'si, bir türlü izlemeye fırsatım olmadı. Güzel mi? Tabii olaya bu resimlerden girip güzel mi demek garip oldu biraz ama :?

sarc4stic dedi:
ufux dedi:
hotel filmine benziyor :(

Dediğin film Hostel mi? 1.5 aydır önümde duruyor Dvd'si, bir türlü izlemeye fırsatım olmadı. Güzel mi? Tabii olaya bu resimlerden girip güzel mi demek garip oldu biraz ama :?

bencede hemek izle guzel film ;)

Bu her neyse gerçekten tüyler ürpertici. Konunun uzmanı değilim ama gözüme çarpanlar;

-Ameliyata girerken bile insanın üstündekiler çıkartılıyor, ameliyat elbisesi giydiriliyor. Yüzük ve diğer takılar çıkartılıyor.

-Gazetelerden okuduğumuz, organ nakillerinde, zamanla yarışılıyor. organlar özel soğuk muhavazalarda, bazen helikopterle hastaya ulaştırılıyor.

-Bu resimlerde hiç hijyen yok.

arkadaslar cok vahsileşmişsiniz.sarc o film tamamen vahsetten ibaret güzel 2-3 kiz dişinda...

ebb dedi:
Bu her neyse gerçekten tüyler ürpertici. Konunun uzmanı değilim ama gözüme çarpanlar;

-Ameliyata girerken bile insanın üstündekiler çıkartılıyor, ameliyat elbisesi giydiriliyor. Yüzük ve diğer takılar çıkartılıyor.

-Gazetelerden okuduğumuz, organ nakillerinde, zamanla yarışılıyor. organlar özel soğuk muhavazalarda, bazen helikopterle hastaya ulaştırılıyor.

ebb, sen bu resimlerde hijyenemi dikkat ettin? ortalıkta bir et pazarı var. vahşet var. kanunsuzluk var. hijyenik olsa ne fark eder?

dimi?

Genellikle bu iş için seçilenler dilenciler,evsizler ve gençleri seçiyorlarmış :cry:

Bu resimler real olduguna inanmiyorum, serbest serbest resim cektirmezler böyle yerlerde.

pek inandırıcı gelmedi...

arkadaşlar mezbahanede hayvan doğrar gibi organ çıkarılmaz. organın çıkarılması için de belli sterilizasyon kuralları vardır ve çıkarılan organ da öyle cam kavanozlar ile nakledilmez onun da belli şartları var. organ mafyaları bile bunları belli ameliyathanelerde yaptırırlar. ordaki insanların hepsinin ölü olduğunu farz edelim ve ölen insanlarında organlarının alınması için belli bi zaman gerekir. yani ölümünün üzeründen 7-8 saat geçmiş birinin organlarının kullanılması imkansızdır. bide sadece ayakların olduğu fotoğrafta ayakların çoğu canlı insan ayağı nerden mi anlaşılıyo ölen insanın tüm kas ve eklemleri kendini salar özellikle ayaklar düşer yani ayak başparmakları yukarı değil karşıya bakar ve ordaki ayakların çoğunun parmakları yukarı bakıyo...
ve bedenlerde ne ölüm morluğu nede lekeleri var neden tenler soluk....birileri dikkat çekebilmek amacıyla böyle bi kompozisyon oluşturmuş gib geliyo bana....

bukatto dedi:
ebb dedi:

ebb, sen bu resimlerde hijyenemi dikkat ettin? ortalıkta bir et pazarı var. vahşet var. kanunsuzluk var. hijyenik olsa ne fark eder?

dimi?

Cevap:

hernan77 dedi:
arkadaşlar mezbahanede hayvan doğrar gibi organ çıkarılmaz. organın çıkarılması için de belli sterilizasyon kuralları vardır ve çıkarılan organ da öyle cam kavanozlar ile nakledilmez onun da belli şartları var. organ mafyaları bile bunları belli ameliyathanelerde yaptırırlar. ordaki insanların hepsinin ölü olduğunu farz edelim ve ölen insanlarında organlarının alınması için belli bi zaman gerekir. yani ölümünün üzeründen 7-8 saat geçmiş birinin organlarının kullanılması imkansızdır.

Neticede organ mafyası, çıkardığı organları talep edenlere satacak. Satın alanlara bu organlar ameliyatle monte edilecek. Hijyensiz bir ortamdan alınan organla bu iş olmaz. Organların ameliyatla alınması ve devamında çok iyi korunması gerekli. Adam takım elbiseli ama karnı deşilmiş....

Ben yayınlandığı sitede kaynak bulamadım. Hele bu resimleri bile bulamadım. Banada inandırıcı gelmedi, tamam hijyen konusunu ortaya adan arkadaşlar da haklı, ama gerçek olsa bunların böyle tanıtım afişleri gibi resimlerini çektirirler mi? Sonrada nete verilecek resimler, ama sadece forward maillerinde dolaşacak?

Aslında önemli olan resimlerin gerçek olup olmadığından çok dünyada ve ülkemizde böyle olayların çoğalmış olması.Artık sokaklarda rahat yürünemez oldu.Özellikle istanbulda 2 kat tehlike var.Artık insanların bi canı vardı çalınmadık artık onlara göz diktiler :?

Back
Yukarı