Ronnie Coleman vs Jay Cutler ?

Ronnie Coleman mı Jay Cutler mi

• Total voters
    251
  • Poll closed .
Her şeye rağmen greg diyorum :)

Yapmayın Greg ciddi anlamda deli. Steroidlerle ilgili bi belgesel var Bigger Stronger Faster isimli. Onu izleyin Greg'le ilgili bölümlerde ne dediğimi anlayacaksınız :) Zaten adamın t-shirtsüz fotoğrafı pek yok. Çünkü biceps dışında bir şeyi yok. Kendisi de şikayetçi bu durumdan hatta.

Belgeseli izledim gayet güzel bir belgeseldi güzel olmuş.
Şırınga ile kan alma videolarını izledim zaten ilk orda gördüm ve spora başlamayı greg valentino'ya borçluyum o olmasa ben bu sporu şuanda yapmıyordum.
O video'da dedim bu benim kahramanım olmalı beni vücut geliştirmeye başlatan bu body buildingciye ne kadar borçlu olduğumu bilemezsiniz.
Synthol ve akıl hastalığı var ama gene seviyorum ya ne hikmetse çözemedim.

Belgeseli izledim gayet güzel bir belgeseldi güzel olmuş.
Şırınga ile kan alma videolarını izledim zaten ilk orda gördüm ve spora başlamayı greg valentino'ya borçluyum o olmasa ben bu sporu şuanda yapmıyordum.
O video'da dedim bu benim kahramanım olmalı beni vücut geliştirmeye başlatan bu body buildingciye ne kadar borçlu olduğumu bilemezsiniz.
Synthol ve akıl hastalığı var ama gene seviyorum ya ne hikmetse çözemedim.

orda kan almıyor enjekte ettıgı yagı gerı cekıyor

gıt bır doktora gorun ılerde allah korusun bılgın artar kendıne zarr verırsın

jay cutlerin yarışma sonrası fiziği gayet hoş estetik gerçekten beyaz showa katıldığındada gayet estetik bir fiziğe sahipti bu arada geçmiş olsun jay ustaya

ikiside bir efsane ama bence ronnıe daha iyi jay cutler gecenlerde sol bıceps tendonundan sakatlık yasadı ve amelıyat oldu son mr olympia yıda verdı bakalım onumuzde gunlerde neler yapacak

greg valentinonun röpörtajından alıntı :

''.....But nobody gives me credit. They assume it's all Synthol or drugs, but they don't understand. I had 18-inch arms in the 140's. Right before I started taking steroids I was like 185 with 21-inch arms. It's nothing for me to do 60 sets for a body part. I love volume training. I used to have to drink soda and eat rolls while I was training just to keep the carbs up because I would train for hours. I don't do that anymore, but I still do mega sets.''

burada steroid kullanmadan önceki kol ölçüsünden bahsetmiş...

röpörtajın tamamı için:

http://www.t-nation.com/free_online...=7DA9B60D8C152F906EC3FFCD38FEBCF4-mcd02.hydra

Tabiki Ronnie bu sporun piridir.Ancak estetik ve irilik olarak bakınca Jay Cutler daha hoşuma gidiyor.

Ec0 kardeşim Greg Kovacs'ı araştır birde.İri iri diyorsun.Adamda boyda var kütlede var.Bak bakalım.

steroıdden oncekı degıl Synthol den oncekı kol olcusu o
''Right before I started taking steroids I was like 185 with 21-inch arms''
kusra bakma ingilizcem mükemmel değil ama ben sadece şu cümleyi çevirmek istedim ; orada steroid derken syntholden bahsediyor sanırım...

Back
Yukarı