Ronnie bile küçük kalmış bu adam favorim (Sean Allan)

beyler colemanı kıyaslamayın o yanındakıyle cunku coleman definitte yanındakı bırz bulk

adamin sirti cok kotu. ayrica high lat problemi var tipki dennis james gibi. daha cok calismasi lazim ama istedigi kadar kassin kanatlarini duzeltemez. sadece iri diye kimse Mr Olympia olamaz. bu adami olympiada ilk üçte görseydik ilk iki siranin da dillett ve rühl'e ait olmai gerekirdi :roll:

Ecxwegg dedi:
adamin sirti cok kotu. ayrica high lat problemi var tipki dennis james gibi. daha cok calismasi lazim ama istedigi kadar kassin kanatlarini duzeltemez. sadece iri diye kimse Mr Olympia olamaz. bu adami olympiada ilk üçte görseydik ilk iki siranin da dillett ve rühl'e ait olmai gerekirdi :roll:
imkansız diye bir şey yok.dorıan nasıl sakat ve estetıkden uzak kollar ıle birinci olduysa baskalarıda olabilir.bu bırazda sporcunun weıder kardeslerı nekadar yaladığı ile alakalı.

guardbody dedi:
Ecxwegg dedi:
imkansız diye bir şey yok.dorıan nasıl sakat ve estetıkden uzak kollar ıle birinci olduysa baskalarıda olabilir.bu bırazda sporcunun weıder kardeslerı nekadar yaladığı ile alakalı.

evet katılıyorum bence uzun yıllar boyu weiderin desteklediği adamlar ifbb de başarılı oluyor var altında birşeyler düzen böyle olunca kızıyorum

2003 şampiyona resimlerine göre; Genel olarak ciddi hacim eksikliği var. Sırtı yetersiz. Kolu kaç cm olursa olsun boyuna göre bisepsleri, özellikle sol, hacim olarak yetersiz. Bacaklarında hem hacim hem definisyon eksiği var. Kalfları da oldukça kötü. Abdomen ve göğüs hacmi de yetersiz. Omuzlar ve trisepsler vücudun kalanına göre daha iyi.

Bu haliyle Mr. Olympia olmaktan çok uzak.

gh fazla kaçırmış :)

Bizim burada bu adam gibi bir güvenlik olsa iyi olurdu valla.Müşteriye ters baktı mı müşteri kuzuya dönerdi. :P

kolları gercekten iyiymiş tabi gogus ve omuzuda es geçmiyorum walla helal olsun darısı bize inş :)

• [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Height: 6'4"[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Weight: 285 contest, 320 at <10% BF and has been as heavy as 352 pounds[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Chest: 68" [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arms: 23.5 "[/FONT]​
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Quads: 32"[/FONT]​
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Waist 32" contest, 36" offseason[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Calves: 23" [/FONT]​
boyu boyuna uygun iri kızlarda yok değil.. :)

arnold064.jpg

casual2.jpg

casual3.jpg

casual4.jpg

casual8.jpg

casual11.jpg

l_152dd7890b4a0ec6798f11c31b67dc8f.jpg

2006 olympia expo
untitledsean27.jpg

untitledsean13.jpg

Gerçekten devasa bir adam ben biraz araştırmıştım kendi halinde biri oldukça iyi gorunuyor fakat bende fazla tanımıyorum ve daha hiç bir kanalda goremedm kendisini

ronnie oturuyormu ayaktami anlayamadim cünki ronnienin boyu 180 bu adam rahat 2 metre var :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:31 ----------

internetten arastirmadim ama sizin ekledikleriniz resimlerde bacak pozu pek göremedim

Back
Yukarı