Guardboy cok guzel bir soru sormussun. Yurtdisinda yasadigim donem 120kg olmustum, enine boyuna sekli. Trye geri dondugumde insanlarin imali bakislarina, arkamdan konusmalarina tanik oldum. Sizi tanimayan biri diyorki iste kendini bodye vermis beyin sifir. Goruntuyu baz alarak kisinin diger ozelliklerini biranda sifira indiriyorlar. Acikcasi boyumda uzun oldugundan cok fazla dikkat cektim ve rahatsiz oldum. Amerikada boyle bir sorunum yoktu, orda insanlar tesvik ediyorlar sizi ovuyorlar, cesaretlendiriyorlar, tr tam tersi. Cok kiskanc, sabit fikirli, onyargili ve hosgorusuz bir toplumda yasiyoruz ne yazikki. Body yapan erkeklerin cinsel yonden hareketsiz olduguna inanilan salak bir toplum icinde yasiyoruz. Hic sormadiysalar belki 100 defa birileri bana "evet simdi iyide ilerde sarkmiyacakmisin, bak filanca birakti soyle oldu" gibilerinden sacma sapan cahilce gibi sorulara muhatap oldum. Inanin yurtdisinda hicbir kisi bile boyle aptalca sorular sormaz cunku spor yapan kisinin cinsel yonden daha aktif oldugunu bilirler, ilerde sarkmiyacaginida. Bizde body yapilan kisi sevilmez nedense, hor gorulur, amele gorulur. Erkekler sizi kiskanir, cekemez ama yuzunuzede konusamazlar, yemez, ancak arkadan. Kizlar ise tvde amerikan starlarini gorunce ayilir bayilirlar, Jean Claude, Vin Diesel. Ama bir Turk evladi yapmissa ayy ne igrenctir onun adi. Gerci kedinin uzanamadigi cigere mundar demesi olayida var tabi burda.
Hem insanlarin garip sorularindan ve nazar degdiren bakislarindan uzak durmak hemde yarismalara katilmadigim icin bu tarz fizik bana yetiyor, daha irisi daha iyisi degil benim icin.