nofear
Üye
Merbaha, yüzümde sivilce nerydese olmamasına ragamen gögüs omuz ve sırt bolgesindeki sivilcelerden şikayetciydim doktor bana bu ilacı onerdi eylülden sonra kullanmam için ama çok kararsız kaldım.Daha once kullanan oldumu bu ilacı eğer bu ilaca başlarsam sporu bırakmak mı zorundayım 6ay? mesela gunde 3000kalori alıyorum yaklasık sorun olur mu bu ilacla beraber? Yabancı body forumlarında bu accutane çok populer ve kullanılan bir ilaç ama bizim forumlarda bilgi bulmak çok zor.mesela whey kullanabilir miyim bu ilaca başlarsam?
Ayrıca doktorlarda whey protein tozu vucut geliştirme bunlara bakış açıları çok sığ o yuzden yeterli bilgiyi edinemiyoruz. Bu ilacı kullanan varsa 6ayda spor konusunda nasıl etkilendi güç kaybı vs çokmu fazla oluyor bilgilendirirse çok sevinirim.
ben bu ilacı aylarca kullandım sana tavsiyem kullanma
protein tozları fazla kullanıldığında karaciğeri yorduğu bi gerçek bu ilacı kullanırsa ciddi derecede sıkıntı oluşturuyor karaciğerde ben kan tahlilleri yaptığımda sürekli bozuk çıkardı değerler ne zaman bıraktım değerler düzeldi