Ringsiz salon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ekola
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ekola

Üye
Merhaba uzun zamandır kickboksa başlamayı düşünüyorum fizik olarak biraz gerideyim kilo 64 boy 1.70 yaş 15 . İstanbul büyükçekmecede oturuyorum okuldan çıkışta gidebilmek için büyükçekmecede bi yerde gitmek istiyorum. Fakat bu salon normalda fitness salonu ve aşşağıda küçük bir oda gibi biyer var orada eğitim veriliyor. 2 tane kum torbası falan var yani küçük bi yer. ve ringi de yok canımı sıkan bi konu da bu . hocası iyi hocaymış öyle diyor herkes ama bunlar canımı sıkıyor. görüşlerinizi bekliyorum .

beylikdüzünde var dostum Cihan Çoban hoca var İstanbul Fight Arena orayı önerebilirim sana[DOUBLEPOST=1453842725][/DOUBLEPOST]üstelik ring de mevcut

maalesef dostum arayıp öğrenebilirsin sitesine gir ulaşım bilgileri mevcut yardımcı olurlar fiyat konusunda

Kardeşım benim de salonumda ring yok mma ringi var orayada ben gitmiyorum.Sıkıntı etme hocan iyiyse git.Müsabık olmak ıstıyorsan sor öyle git.

Benim gittiğim salonda öyle, ringi napıcaksın o salonda ring olmasada sparring macları yapıcaksın zaten kıyıda kösede nedir bu ring sevdası, hocamızın türkiye şampiyonlugu, arkadaslarımızın turkıye sampıyonlugu (kızda dahil) var , ringi olan ve büyük salon avcılar orhan doğan kickboks spor salonundaki cogu boksoru alıyoruz sparringte, demek istedigim bu spora baslıyorsan biseyleri dert etme en büyük sampiyonlar en alttan yükselmistir bunu unutma sen ilk bi hareketleri ogren kondisyon ve gücünü arttır sonra ringli salon ararsın, iyi forumlar...

Back
Yukarı