• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Resimlerime inanmayanlara gelsin

4.5 ayda
genetik muazzam olsun kütlelenmek için kaldırım taşı kaldırması bile yeteceklerden olsun
beslenmesi kilox2 kaliteli protein ve kilox4 kompleks k.hidrat olsun
en iyi amino asitleri ve whey-kasein ek gıdalarını kullansın
günlük 9 saat uyusun muazzam bir dinlenme uygulasın
dünyanın en profesyonel kürünü kullansın
ve yeni başlamış olsun (gelişim hızlı olduğu için)

4.5 ayda yine bu kadar hacim alamazzzz ! bu şartların hepsi bir arada olursa belki bir şans var ama olmadığını kendisi belirtmiş bu yüzden inanılmayacak ne var demek bu sporu yapan sporcu ve çaylaklara hakaretten öteye gidemez.

kimse bu adamın vücudunu kıskanmıyor ondan iyi durumda olan üyeler bile belirtiyor ki 4.5 ayda bu kütle kazanılamaz! Kendisi önceden 5 6 yıl boxörlük veya güç gerektiren bir spor yapmadığını ve akşamları ekmek yediğini söylüyor olay şu

Bir deli kuyuya taş atmış,40 akıllı inanmış :)

kardeşim ben resmi görmesem çok kütleli hem de çok estetik mükemmel bi vucuttan bahsediyorsunuz sanıcam fakat resimlerde sadece fit bi adam var. yalan söylesin veya söylemesin zaten inanılmayacak bi vucudu yok... spora başlamadan önce yagsız bi vucudu olanlar ve de doğru çalışanlar 5 6 ayda iyi bi seviyeye geliyor zaten... kendisi dogru söylüyor veya söylemiyorsa çokta üzerinde durulacak bi konu degil...

kardeşim ben resmi görmesem çok kütleli hem de çok estetik mükemmel bi vucuttan bahsediyorsunuz sanıcam fakat resimlerde sadece fit bi adam var. yalan söylesin veya söylemesin zaten inanılmayacak bi vucudu yok... spora başlamadan önce yagsız bi vucudu olanlar ve de doğru çalışanlar 5 6 ayda iyi bi seviyeye geliyor zaten... kendisi dogru söylüyor veya söylemiyorsa çokta üzerinde durulacak bi konu degil...

oda var ama yinede geçen konudaki resimlere göre yorum yaptım ben https://www.bodyforumtr.com/vbforum/4-5-ayl-k-geli-t51381.html?t=51381 bu konuda gayette iyi göründü vücudu bence 4.5 ay değilde en az 6 aylık bir vücut burda koyduğu resimler biraz daha sönük kalıyor ama bu resimler gerçekten kütleli bir vücuda benziyor tabii çok bişeyden bahsetmiyoruz. Kanat resmi özellikle

sevgili arkadaşlar bu attığım resimler formumun iyi olmadıgı resimler birde neden inanmıyor diye şaşıranlar için eski konuma baksınlar 4.5 aylık gelişim yazan

Slm,

egerki sen herkeze birseyleri ispat edecem diye ugrasirsan ardi arkasi kesilmez..Sen kendini bildikden sonra gerisi bosdur... iyi tatil yapmissin..:-)

Bu arada Düzgün calismisin tebrikl.

yahu buna nıye ınanmayalım ortada agım sahım vucut yokkı zaten arkadas hatları belırlemıs o kadar :)

Birader iyi guzel vicudun varda yani kimseye bisey kanitlamak zorunda degilsin , millet istedigini desin

ayriyetten arkadaslarin dedigi gibi bir hacmin yok vicudda sadece hatlar belli olmus ama her bolgen zayif . karin kaslarin suan en iyi yer olarak duruyor.

Gerçekten mükemmel bir vücüda sahipsin, tebrik ederim.

Bu aşamaya ne kadar sürede geldin vede günde kaç saatlik çalışmayla acaba öğrenebilirmiyim?

gece gece bi ton gereksiz şey okudum
bu iş böyle olmaz, inanmayan olursa ya hemen ekliceksin fotoyu, ya da inanmayan inanmasın diyip geçiceksin

benim yorumuma gelirsek, 4,5 ayda olmayacak bir vücut değil, imkan dahilinde ama büyük bir başarı. ama zübeyirin ısrarcı ben yaptım ıspatlıcam tavrı pek böyle bir başarıya ulaşacak biri ile bağdaşmıyor açıkcası. böyle büyük basarıya ulaşan birinin inanmayan inanmaz arkadaşlar zamanla takip edersiniz resimlerimi diyip geçmesini beklerdim...

yenı resımler neden 2 gune gelıyor montajı 2 gun sonramı bıtıcek .D kacıncı yılda yız yanı her cep telefonunda kamera var cek ıyı kötu bır resım koy bu surede bu vucut olmaz degıl forumda 60 gunde buna benzer hal alan bır arkadas vardı. ama senın yaptıgın yorumlar buna ınanılmamasını engellıyor

vucut iyi tebrikler sanırım insanlar 5-6 ay gibi bi sürede bu vuccudu yapman imkansıza yakın oldugu için inanmakta zorlanıyorlar bende pek inanmadım açıkcası :S

Sen kendini bildikten sonra inanmayan inanmasın burası Kendini ispatlayabileceğin bir yer değil. He hırs yaparsın define 75-80 kilo olursun yarışmaya katılırsın bir iki fotoğraf koyarsın inanmayanlarada cevabını vermiş olursun . Yoksa kimene senin bicepsinden adonisinden.

Harbi gereksiz şeylerle doldu forumya nerde saçma sapan birşey var oraya hücum ediyorsunuz bırakın abi şu başlığa daha mesaj atmayın kim ne yaparsa kendine. Bu lafım herkeze insanda azcık üslüp olur konuşma davranış şekli olur biraz daha dikkatli olalım lütfen

Back
Yukarı